Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Eyvah! Bizimkiler dökülüyor

Dünya Kupası bir ölçüde Türkiye Süper Ligi'nin kalite testi olacaktır. Çünkü Türkiye'den 'yıldız' ya da 'normal' birçok oyuncu Brezilya'da forma giyiyor. Örnek verelim;
Galatasaray: Muslera, Dany, Chedjou, Drogba, Sneijder, Hajrovic. Fenerbahçe: Alves, Meireles, Webo. Beşiktaş: Jermain Jones, Almeida. Trabzon: Bamba, Zokora. Konya: Gekas, İtanjde. Gaziantep: Medunjanin. İBB: Edin Visca. İlk tur maçları sonunda bu oyuncular performans olarak geçer not almadı. Sadece Sneijder iki asist yaparken diğer isimler hayal kırıklığı yarattı. Muslera da yediği üç golün ikisinde hatalıydı.
Türkiye'den en çok oyuncu oynatan (Bu sayı 6) Kamerun ilk maçta rezildi. Bunun sebebi nedir? Türkiye'deki antrenmanlar mı yetersiz yoksa oyuncular mı sorumsuz. Sneijder dışındaki oyuncuların çoğu fizik ve mücadele olarak ayakta duramadı. Ligimizin marka değerinden söz ederken abartılı olmamalıyız. Çünkü kupadaki oyuncuların uluslararası maçlardaki yetersizliği bence ligin kalitesini gösteriyor. Yöneticiler ve teknik adamlar ellerindeki yabancı oyuncuların performansından bir sonuç çıkarmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA