Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Scolari'nin Demokles'i Costa

Futbolda "Başarı için atan da tutan da kaliteli olacak" sözü değişmez bir kuraldır.
Dünya Kupası'nı beş kez kazanan Brezilya'nın evindeki turnuvada en büyük defosu olarak golcü kılıklı Fred görünüyor. Brezilya gol yollarında 'kısır' kalıyor. En son 2002'de Uzakdoğu'da kupayı kaldıran Brezilya'nın hocası yine Scolari'ydi. O takımda gol yollarında Ronaldo, Rivaldo ve Ronaldinho gibi golcüler vardı. 1994'te Bebeto-Romario ikilisi Brezilya'nın gol ayaklarıydı. 1950 yılında evinde kupayı Uruguay'a kaptıran bir ülkenin başındaki teknik adam Scolari bu analizi yapmadı mı? Golcü olmadan sadece Fred ve alemci Joe ile bu Brezilya nasıl "Şampiyon olacağız" diyebiliyor. Fred resmen 'Freddy'nin kabusu'na benziyor.
Öfke ekilen yerde pişmanlık biçilirmiş. İspanya Milli Takım'nı seçen Brezilyalı Diego Costa, kendisini milli takıma davet etmediği gibi yüz vermeyen Scolari'ye pişmanlık biçtirecek gibi görünüyor. Eğer Costa; Neymar, Oscar, Hulk gibi oyuncularla birlikte oynasaydı Brezilya için kesin "Şampiyon" diyebilirdim. Diego Costa, Scolari'nin başının üstünde Demokles'in kılıcı gibi sallanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA