Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

'Bizim hoca Fener'den korkuyor'

Roberto Mancini, F.Bahçe derbisinde sahaya sürdüğü 11 ile futbolcularına bunu dedirtti

Sen iki tane ön libero Selçuk ve Melo varken, bir de üçüncü ön libero olarak Ceyhun'u oraya koyarsan, sol bekte de hücuma yönelik Riera yerine savunması güçlü stoperden bozma Dany'yi tercih edersen futbolcular kadroya bakar ve "Bizim hoca Fener'den korkuyor" der. "Bizim hoca Fener'den korkuyor" diyen bir takımla maç kazanmana imkan ve ihtimal yok. Maçı önce kafada oynayıp, kazanacaksın ama Mancini sayesinde G.Saray maçı önce kafada oynuyor ve kaybediyor, sahaya da yenik çıkıyor. Bunun başka izahı yok. 90 dakika pozisyona giremeyen, korner dahi atamayan bir zavallı G.Saray seyrettik. F.Bahçe'nin ölüsü 2-0 kazandı. Fenerbahçe biraz diri, iyi olsaydı yine bir Kasım ayında 6-0 tarihe karışmıştı ve G.Saraylılar utanç içindeydi!

KORKAK KİBAR KALDI...

55 yıldır Galatasaray seyrediyorum, bu kadar kötü Galatasaray hatırlamıyorum. Neden; çünkü Galatasaray'ın başında korkak bir İtalyan var. Bundan 2-3 hafta evvel, SABAH'taki yazımın başlığını, 'morali bozulmasın' diye tercümanların çevirmeyeceğini düşünerek, İtalyanca attım. 'Korkak Mancini' diye yazdım ki görsün, 'Bu adam ne diyor' diye sorsun. Az yazmışım. Korkak kibar bir laf, 'Ödlek Mancini' demem, lazımmış; sokak ağzıyla...

AYSAL İFTİHAR ETSİN!
Ünal Aysal iftihar etsin! Bülent Tulun'un zehirlemeleriyle, Fatih Terim'in kuyusunu kaza kaza takımı bu hale getirdiler. Fatih Hoca'nın istediği transferlerin hiçbirini yapmayarak, sırf Bülent Tulun ün kazansın diye çilekler toplayarak... G.Saray'ın 11'inde sahaya çıkabilecek, oyunun kaderini değiştirebilecek bütün yabancılar tribünde, oynama hakları yok. 6'sının 6'sını da ilk 11'de kullanmış çünkü. Ve kenarda oturan Türk futbolcular içinde de oyunun kaderini değiştirebilecek bir kişi yok! Yarım kişi yok! Bu kadar kötü transfer politikası olabilir mi? Böyle bir ihanet transferi olabilir mi? Kadron yanlış, bir de ödlek hoca var! G.Saray hakikaten dua etsin ki F.Bahçe dökülüyordu, 2-0 bitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA