Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

G.Saray, Drogba-Sneijder ikilisine tahammül edemez!

Penaltı kazandı G.Saray son dakikalarda. 'Bir umut olabilir mi' dendi ama Melo kaçırdı. Volkan Demirel de söyledi zaten 'Ben kurtarmadım' diye...
İlk geri pas gibi attığı penaltı mı bu? Melo'nun attığı penaltılarda gol olması şans, olmaması değil. Ama bu konuda Mancini'yi suçlayamıyorum. Terim engelleyebiliyor muydu Melo'nun penaltı atmasını? Öyle bir kritik andır ki kimse penaltıyı atmaya cesaret edemez, 'Ben atacağım' diyene o zaman hoca ses çıkarmaz, tamam. Ama öyle değil, penaltıyı atmanın bir sürü heveslisi vardı ve sahanın en kötü adamıydı Melo. Koskoca G.Saray'ın penaltıcısı belli değil, frikikçisi belli değil. Şimdi gerçi frikikçi 'defakto' belli! Drogba 'Ben atacağım' diyor her şeyi. Drogba isterse başkasına bırakıyor. Drogba meraklısı, 'Çare Drogba' destanlarları yazan arkadaşlarımız; neredeydi derbide Drogba? Attığı golün dışında bu adam sahada yok! G.Saray'ı 10 kişi oynatıyor. Attığı golün dışında Sneijder sahada yok. G.Saray 9 kişi oynuyor. 9 kişi oynayan takım çöker. 'Drogba yoruldu' diyor yayıncı kuruluşun spikeri maçın sonuna doğru. Maçın başında neydi? Maçı yorumlayan arkadaşlarımızla beraber seyretsek de maçı 'Bak Hıncal ağabey nasıl Drogba atak yapıyor, depar atıyor, boşa koşup top alıyor' desinler. Bütün kafaları adamlar vurdu ya! Bir kere adam öne çıkmaz mı, rakiple topun arasına girmez mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA