Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yapma Demiröz!..

Sevgili Şenol Demiröz kardeşim TRT'nin logosunu değiştirmeye kararlı görünüyor..
"Yapma Demiröz" dedim aylar önce.. Etkilenmemiş belli.. Birisi söylemeli.. Etkili birisi söylemeli.. Kim bu etkili kişi?..
Siz!..
Sevgili Şenol kardeşim, halka sorsana..
Dünyanın en hassas işlerinden biridir logo.. Kurum için, ülke bayrağı gibidir. Her iktidarla bayrak değişir mi?.. Logo da öyle her TRT Genel Müdürü ile değişmez.. Yücel Yener, bunu önlemek için milyonlarca dolar ödeyip bu logoyu yaptırdı. 2 milyon dolara logo olur mu?.. 10 milyona da olur.. Bu maliyet değil, yapan sanatçının ustalığının bedeli.
Bugün kaledioskop kaymalarla her türlü kullanmaya uygun logoyu, uzmanlık işi logo yapmak olan dünyanın en büyük şirketlerinden biri hazırladı. Harika da hazırladı.
TRT, bu ülkenin en güzel ve de en kullanışlı TV logosuna sahip.. TRT 1,2,3,4 ve TRT int ve TRT Türk kanalları ile dünyanın dört bir yanında ulaşıyor. İnsanlar bu logoyu tanıyor, biliyor, seviyorlar..
Coca Cola, gerçekten tüm ölçülerle çağ dışı kalmış logosunu değiştirmeye kalktığında nerdeyse çöküyordu. Aynen tornistan, geriye döndüler..
Yapma Şenol kardeşim.. Etme.. Eyleme..
Eskinin izlerini silme kaprisi uğruna, her genel müdürle herşeyi yıkma geleneğini sürdürme..
TRT logosuna kıyma!..
Sen eskiye sahip çık ki, senden sonra gelenler de sana sahip çıksınlar..
TRT, Genel Müdürlerin yaz boz tahtası değil, bu ülkenin ulusal ve evrensel sesidir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA