Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Uğurkan'ın şapkaları..

Gaye Sökmen ajansının harika yılbaşı partisini öyle ballandıra ballandıra yazmış olmalıyım ki, Uğurkan Erez bayağı kıskanmış olmalı.. "Sen de yap, seni de yazayım" dedim. Ertekin'le el ele verip bir ortak Şapka Partisi düzenlediler, Ortaköy'de..
Bir indim ki, Cafe des Theatres tıklım ve cıvıl.. Ertekin bir minnacık masa bırakmış köşede bana.. Gerisi ayakta..
Tüm mankenler şapkalı gelmek zorunda..
Oturdum.. Aaa.. Didem.. Didem Taslan.. Meğer o gün Uğurkan'a katılmış. Yılların ardından sarılıştık. Zor sarılıştık yalnız.. Didem hep şikâyetçi olduğu dekoltesini bir geliştirmiş.. Allah nazardan saklasın.. Müthiş formdaydı. 2005'e hızlı ve hırslı giriyor..
Gecenin iki mutlu adamı Uğurkan ve Ertekin.. Uğurkan yılın en çok iş yapan mankenlerine plaketler verdi.. Dört erkek.. Tolgahan, Serkan, Nazif, Burak.. Kızlar Tuğba Karaca, Ece Sükan, Yüksel Ak, Sinem Öztufan..
Geceyi izleyen medyacılar da, en çarpıcı şapkayı seçtiler.. Nefise Karatay..
"Şapkayı Şapka seçer" dedim.. Şapka Ertekin'e "Seç" dedim.. "Tülin Şahin" dedi.. Benim oyum da, o harika yeşil fötrdeydi zaten..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA