Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sinemasız bayram tatilinde, Hababam!..

Eğer bu ülkenin sinema işletmecilerinde Ticari Aklın T'si varsa Arap olayım.. Efendim millet tatile gidermiş diye film girmiyorlar..
Yahu İstanbul 15 milyon.. Bunun kaçı tatile gider?.. Onların yerine de Anadolu'dan gelenler var.. Tatil 9 gün.. Dokuz gün boş olan insan sinemaya gitmez mi?..
Bu nasıl akıldır, bu nasıl hesaptır?.. Gire gire iki film girdiler, 15 günden beri.. İki M. Ali Erbil filmi.. Biri Keloğlan.. Eleştirmenlerle halk ilk defa birleşti. Filmi beğenen yok.. Yarıda bırakıp çıkan da tonla..
Öteki Hababam 3.5..
Aslında onun da ne olduğunu tahmin ediyordum ya.. Yapacak şey, gidecek yer yok.. Mecburen tuttuk sinemanın yolunu..
Son sözü başta söyleyeyim..
Ferdi Eğilmez, sen bir daha Hababam çekme..
Hem Rifat Ilgaz'a ihanet oluyor, hem de babanın çektiği orijinal Hababam'a..
Bir defa senaryo yok filmde.. Bir şey anlatmıyor.. Merakla izlediğiniz, sonunu beklediğiniz bir hikâye yok..
Yahu Tarık Akan'ın yerine M. Ali Alabora gibi yakışıklı bir oyuncuyu koymuşsun, jön oynatsana onu, bir aşk hikâyesi koyup.. Hayır.. Alabora, figürandan az öte bir şaklaban.. Aşk maşk hikâye.. Önüne gelene sarkan bir serseri.. M.Ali sarksın diye üç genç kız koymuş filme.. Onlar da yok..
Kim var?..
M.Ali Erbil.. Onun hakkında en iyi eleştiriyi, Sinan Çetin'in DigiTurk reklamında kendisi yapıyor zaten.. Millet bu M.Ali Erbil'i ezberledi artık.
M.Ali Erbil büyük sanatçı.. En iyi ben bilirim.. Büyük de komedyen.. Ama bu filmde de komedyen değil.. Komik.. Komedi oynamıyor, komiklik yapıyor ve her gece ekranda ve her filminde ayni komiklikler artık güldürmüyor bile..
Biraz da Şafak Sezer.. O da büyük komedyen, ama Ferdi onu da ucuz komik yapmış..
Bir yığın büyük oyuncu. Tonla masraf.. Ortaya çıkan şey film değil.. Komik de değil..
Yazık olmuş, Hababam adına..
Hababam Askerde'ye gitmedim. Bu gördüğüm en kötü Hababam!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA