Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İlahi Bülent!..

YAHU adı üstünde Pop Star.. Pop, popüler demek, star da yıldız.. Bu ikisinin ne okulu vardır, ne eğitimi.. Kimin popüler, kimin star olacağına halk karar verir. Neye göre verir o da pek bilinmez ya..
Bu yüzdendir zaten, Pop Star yarışmasında esas jürinin halk olması..
İlahi Bülent..
Sanıyor ki, orada bir konservatuvar bitirme sınavı yapılıyor..
"Fa diyezler, mi bemolleri yanlış basmış.."
Yahu o dediğini Türkiye'de kaç kişi anlar, detonenin kaç kişi farkına varır ki?.
Armağan "Burada bir televizyon yarışması yapıyoruz. Göz önemli" demeye
kalktı, nasıl bir azar işitti şaşarsınız..
"Önemli olan kulaktır, kulak.. Burası televizyon da olsa göz değil kulak önemlidir" diyen Bülent Ersoy'u görseniz o an..
Kuyumcu dükkânı.. Her biri bir servet yığınla takı.. Göbeğe kadar göğüs dekolteli fevkalade marka, o da bir servet bir müthiş kostüm.. Nasıl abartılı, nasıl caf caflı, yayın öncesi 1.5 saatte yapılmış bir makyaj.. O makyajın altında da kim bilir kaç milyarlık estetikli bir yüz..
Madem görüntü önemli değil, sen üstelik sahneye de çıkmıyorsun, bir köşede oturan jürisin. Hanım hanımcık bir tayyör, sade bir saç, makyajla niye gelmiyorsun o zaman?.
Bülent Hanım trilyonluk şov yapacak oturduğu yerde, ama keyifle izlediğimiz genç, fa diyezi biraz eğri bastı mı, "Göz değil, kulak önemli.. Kulak.."
Hadi canım sen de..
Bülent Ersoy'un niyeti açık.. Bu işi ne kadar iyi bildiğinin cakasını yaparak, "Alaylı" Ebru Gündeş'i ezmek.. Çünkü Ebru genç.. Ebru popüler.. Günün parlayan yıldızı o, nota bilmese de..
Ben Orhan Gencebay'a üzülüyorum, Bülent'in koltuk altında yok olduğu için.. Tasdikçi başı olmak "Baba" ya hiç yakışmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA