Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu Afrika müthiş!..

"Müthiş bir eğlence, müzik ve dans; harika sanatçılar.. Gökkuşağı renklerinde kostümler.. Büyüleyici koreografiler.. Hepsi gösteriyi, eşi görülmemiş özel bir şova dönüştürmüş" diye yazmış Alman gazeteleri "Afrika Ana" için..
2006'da Almanya'da, Afrika'daki açlar için düzenlenen dünya galasıyla doğmuş, "Mother Africa."
6 ayda 150.000'den fazla seyirci izleyince, dünyaya yayılma kararı vermişler..
Şovu Afrika'nın 9 farklı ülkesinden (Tanzanya, Etiyopya, Güney Afrika, Kenya, Zimbabve, Gine, Benin, Burkina Faso ve Fildişi Sahili) gelen müzisyen, artist, şarkıcı ve dansçılar gerçekleştiriyor.
Tam tamlardan, modern müziğe müthiş bir ritmin eşliğindeki danslar, yer yer akıllara sığmaz bir akrobasi, yer yer de müthiş bir komedi içeriyor..
"Mother Africa" özünde insancıl bir gösteri; şovun sanatçıları dünyanın en fakir ülkelerinin zengin kültürünü seyircilere tanıtırken satılan her biletten 50 centi Afrika'da yaşayan on binlerce aç ve yoksul aileye gönderiyorlar.
Sanatçılar geride kalan ailelerine de bakıyorlar. 50 kadar sanatçı neredeyse bin kişinin geçimini sağlıyor. Kazançlarının çoğunu ailelerine gönderdiklerinden ellerinde pek bir şey kalmıyor..
"Afrika Ana" yalnız üç gösteri için İstanbul'a geldi. Sakın kaçırmayın, sonra dinlerken üzülürsünüz..
Biletix : 0216 556 98 00
www.biletix.com
TİM: 0212 286 66 86
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA