Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu konser kaçmaz!..

ARTIK akıllandım. Sonra değil, önce yazıyorum işte.. Ne yapın yapın bu gece sekizde Cemal Reşit Rey'de olun.. Müthiş, ama gerçekten müthiş bir konser var.. Üç Tenor!..
Onların Pavarotti, Domingo, Carreras'ı vardı. Bizim Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar'ımız var..
Yazın açık havada Maltepe'de dinlemiştim onları ve bakın neler yazmıştım..
"Muhteşem bir konser.. Unutulmaz gece, bitmez tükenmez alkışlar, birbiri ardına gelen bislerle sona erdiğinde, müziğe, heyecana ve coşkuya doymuş tek kişi yoktu etrafımda. Yazın en güzel gecesini sundular bize harika tenorlar, Şenol, Ayhan ve Aykut!. Yazın en harika sürprizini sundular."
Yazın konuştuğumda "Bu ne iş" dediğimde, yurt içi, yurt dışı konserler veren tenorlarımız şöyle demişlerdi..
"En büyük amacımız, Anadolu'nun eşsiz halk müziğinin, ulusal opera, senfoni ve bale müziklerine kaynak oluşturması ve zaten birçok uluslararası yorumcu ve sanatçımızın da tanıttığı, 'Türk' isminin, bütün dünyada, özellikle sanat dünyasında yakından tanınması ve böylelikle, ulu önder M. Kemal Atatürk'ün işaret ettiği gibi, çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasıdır".
Üç Tenor bu gece Cemal Reşit Rey Senfoni eşliğinde söyleyecek. Orkestrayı Uluslararası Şeflerimizden Rengim Gökmen yönetecek.
Program harika.. Opera'nın en seçme aryaları.. Tosca, Turandot başta.. Dünyanın en güzel tenor şarkıları..
Granada.. Torna a Sorriento.. O sole mio!..
Ege'den Çökertme.. Karadeniz'den Giderim Batum'a..Azerbaycan'dan Yalgızam.. ve daha ne sürprizler..
Müziğe doyamayacak, unutulmaz bir gece yaşayacaksınız. Garantisi benden..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA