Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Valla orası karışık!..

Sevilay (Yükselir) gene harika bir iş yapmış.. "Ayşe Hanım, Halis Ağa'yı affetsin mi?.." Müthiş keyifle okudum dün.. Soruşturma.. Ama hep kadınlara sormuş.. Ayrımcılık yapmış. Erkeklerin fikri yok mu?.
Halis Ağa, Ayşe Hanım'ı boşayıp, genç Nazlıcan ile evlenmiş, sonra da pişmanlık gözyaşları döktürmüştü, "Ayşe beni affetsin" diye.. Konu o.. İki yanıtın altını çizdim. Birisi Bakaniçe (Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın eşi), Beyhan Bağış.. "Unutmak ve affetmek iyi insanların intikamıdır.." Kulakların çınlasın Haşo.. Schiller'in bu lafını tam da o sabah senin için yazmıştım.
Öteki Feryal Gülman.. "Sorunun yanıtı It's Complicated filminde.." Türkçe adı uzun.. "İlişki Durumu Karmaşık.."
Efendim Alec Baldwin 19 yıl mutlu yaşadığı karısı Meryl Streep'i boşayıp, genç bir fıstıkla evleniyor. 10 yıl sonra çocuklarının diploma töreninde tekrar bir araya geliyorlar. Aralarında bir yakınlaşma oluyor.. Baldwin, genç karısını terk edip eskisine dönme yolları arıyor.. Meryl, yani Ayşe Hanım, Alec'i, yani Halis Ağa'yı affediyor, geri alıyor mu?.
Yanıt filmde.. Film müthiş.. Son zamanlarda bu kadar yüksek kahkaha attığım az oldu.. (Benim, Hıncal'ın..) Hele bir bilgisayar sahnesi var ki.. Meryl, eski kocası ve yeni ilgilendiği erkek (Steve Martin) arasında.. Yani, ölüyordum..
Meryl de Alec de harika oynuyorlar..
Gidin, görün, eğlenin..
Çıkarken de benim 40 yıllık lafımı hatırlayın.. "Vazoyu kırmayacaksın.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA