Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Mevlut!..

BUNCA spor yazar ve yorumcusunun olduğu ülkede gerçeği bir tek kişi gördü. Magazin yazarı diye bilinen Mevlut Tezel!..
Ertuğrul Sağlam'ın Bursa'ya nasıl yanlış ve kötü futbol oynattığını, çok kolay ve farklı kazanabileceği bir maçı, korkaklığı yüzünden iki tesadüf golle bitirdiğini, bu ülkedeki tabelacıların yüzüne vuran o oldu..
Yahu on paralık futbol oynayamaz hale getirilen Galatasaray küme düşme ayarında top oynuyor. O Galatasaray'dan korkulur mu?.
Futbolcu da yok karşında, teknik direktör de.. Ez geç.. Bursa'nın pozisyonu yok. Hakemin ve Ufuk'un hediyesi iki gol dışında.. Oysa Bursa'ya bir bakın.. Maç başlarken kenarda oturan yedeklere bakın..
Sercan, Volkan Şen, Hüseyin Cimşir, İbrahim Öztürk, Mustafa Keçeli, İnsua Bunların hepsi, ama hepsi Galatasaray'ın ilk onbirinde direk oynar..
İkitakımın farkına bakar mısınız?. Maç da Bursa'da ve Ertuğrul korkuyor. İlk yarı 2-0 galip. Galatasaray ikinci yarıya 10 kişi çıkıyor. Ertuğrul hala korkuyor..
Sercan ve Volkan gibi, dünyanın hemen her takımında oynayabilecek iki yeteneği yönetemiyor, oynatamıyor, harcıyor..
Nerden baksan tanıyamıyorum Ertuğrul Sağlam'ı.. Ne hale gelmiş.. Ve tabelacı medyam ona övgüler yağdırıyor..
Allahtan Mevlut gibi magazinciler var!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA