Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Antep'te olanlar!..

BELEDİYE maçını Saracoğlu'na aldıramayan, Galatasaray sahasını da kapattıramayan Fener medyası ağlarken, Sevgili Mevlut, beni bir daha güldürdü dün.. Saptırmayı bile başaramamış.
Bu yazacaklarımın onunla alakası yok. Antep'ten, orada yaşayan gazeteci dostlar aradılar. İşin iç yüzünü, doğrusunu anlattılar..
Bu ülkede gazetecilik nerelerde, şaştım kaldım. Fenerli spor medyası gerçeği bile bile saptırdıysa ayıp. İşin aslını öğrenmeden yalap şap, yalan haber yazdıysa daha ayıp.. Biz de onlara güvenip yorum yazıyoruz, bize de ayıp!.
Antep'te sahte bilet falan yok.
Galatasaray maçını fırsat bilen yönetim, 10-20 liralık biletleri 100 liraya çıkarmış ve istiap haddinden fazla bilet bastırmış.. Hepsini de satmış.
Stadın dolduğunu gören Federasyon Temsilcisi, güvenlik açısından kapıların kapatılması talimatını vermiş.
Kapılar kapanınca, ellerinde yasal biletle dışarıda kalanlar kapılara yüklenmişler..
Polis, alenen ve resmen dolandırılan bu insanların hakkını arayacağına verilen bir emirle ve kilolarla biber gazıyla, aynen İstanbul'da olduğu gibi saldırıya geçmiş.. Rüzgar bu gazları kapalı tribüne sürükleyince, burada oturanlar nefes alabilmek için kendilerini sahaya atmışlar..
Biber gazıyla saldırı emri veren görevli polis müdürü ertesi gün görevden alınmış.
Buyrun burdan yakın..
Gaziantep Valiliği soruşturma açtırmalı. Federasyon, temsilcisinden ek rapor istemeli.. Sorumlular hem mahkemeye, hem Federasyon disiplin kurullarına sevk edilmeli.
Bunlar var mı?.
Yok!.
Ne var?.
Galatasaray'a 100 bin lira ceza!.
Onlar da "Aman stat kapanmadı ya" diye bin şükür içindeler..
İşte medyamız, işte federasyonumuz, işte polisimiz, işte savcılarımız!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA