Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Torpil!..

EFENDİM, bu torpilli bir yazı.. Konu, kız kardeşim Serpil Gogen'in Ankara'daki ahşap boyama atölyesi.. Grup olarak her iki yılda bir sergi açarlar. Bu yılki dün başladı. Bana özel bir davet yaptı ama yine gidemiyorum. Kendimi affettirmek için de "Davet Mektubu"nu aynen yayınlıyorum. Benim yerime giderseniz, belki bağışlanırız diye.. Ama şaka bir yana, bu sergiyi görün!..
"Hıncal Ağabeyciğim,
Bu hafta pazartesi akşamı Ankara'da olmalısın!. Bizim atölyenin boyamaları sergileniyor. Vakit ayırabiliyorsan, kaçırma.. Beğeneceksin.. Askılar, ayraçlar, yeni yıl süslemelerinden sonra, geleneksel bağış kampanyamız için bu kez kuşlar ve yumurtalar boyadık. Kaf Dağı'nın ardından, okyanus ötesine uzanan motifler ve renklerle bezeli.. Ve tabii ahşaplar.. Keşke gerçek bir torpil ve sürpriz yapıp gelebilsen!.. Hatta, 16 Mayıs'a kadar da görebilirsin.. Bu yıl sergimiz Ankara Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi'nde (ANKÜSEV).. Kuleli Sok. No: 42, Gazi Osman Paşa.. Bekliyoruz."
El cevap..
10-11 Mayıs geceleri Ankara Devlet Balesi Zorba'yı oynuyor, hem de konuk oyuncu İrek Muhammedov'la.. İki kez izledim dünyaya "Zorba" olarak gelmiş bu dansçıyı. Bir kez daha görmeye geleceğim. O zaman sergiye de uğrarım mutlak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA