Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkür Fatih Hocam!..

BAKIN bu, tamamen sübjektif bir yazıdır. Gazeteci Hıncal Uluç olarak, Fatih Terim'i sezon boyu nasıl eleştirdiğimi, tüm okurlar yakından bilirler..
Bu yazı, gazeteci değil, Galatasaraylı ve Fatih Terim'in aile dostu Hıncal Uluç'un satırlarıdır.
Gündüz Kılıç tanıdığım bir numaralı Galatasaraylı idi. Beni Galatasaraylı yapan da odur. Onun adının yanına kimseyi koymadım bugüne dek..
Daha doğrusu düne dek..
Dün ikinci adı yazdım..
"Fatih Terim!.."
Ligin bitmesine iki hafta kala ezeli rakibine on puan fark atarak şampiyon olduğu için değil.. Bu şampiyonluğun özel değerini iyi bildiğimden..
Bir korkunç Fener medyası.. O medyanın gölgesindeki federasyon.. Kurulları.. Hakemler.. Galatasaray'ın yolunu kesmek için son ana kadar yapılan her şey..
Onlar dahi değil..
Ben Fatih Hocanın sezon boyu neler yaşadığını ve ağzını açmadan tek kelime etmeden nelere tahammül ettiğini, neleri içine attığını en yakından bilenlerdenim. nasıl yürekten bir Galatasaraylı olduğunu o zaman anladım asıl..
Teşekkürler Hocam..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA