Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mancini!..

1980'li yıllarda "Gerzekler için" diye bir seri yayınlanırdı Amerika'da.. Dünyanın en popüler konularda temel ilkeleri özetlerdi bu kitaplar ki en geri zekâlılar bile, ne olup bittiğini kolayca anlasın ve öğrensinler.
Bu kitaplar artık piyasada yok.. Ama google'a girin. Bulursunuz..
Ordan aynen naklediyorum..
"Bir Teknik Direktör, takımın sistemini maç sırasında, sert bir şekilde değiştirmez. Çünkü futbolcuların kafası karışır."
Yani "Maç içinde sistem değişmez" gerzeklerin bile bildiği bir kesin kuraldır.
Peki, Mancini, Antep maçında sistemi kaç kez değiştirdi?.
Bakın "Taktik" demiyorum. Onu değiştirmek hakkı.. Ama yerleştirmek için en az bütün bir sezon öncesi çalışılması gereken sistem, ayni maç içinde zırt pırt değişirse, Messiler, Ronaldolar, Maradona, Peleler ne olup bittiğini anlayabilirler mi?.
Bu şımarık İtalyan, Galatasaray'ı oyuncağı sanıyor ve keyfince oynuyor..
Geldiğinden beri Drogba başta düşmeyen, sürünmeyen yok. Selçuk başta, herkes daha kötü oynuyor.. Kondüsyon dediler, Antalya'da bir ay kamptan dönen takım bitik.. Sinyor oynamakla meşgul çünkü..
Koskoca Mancini, tenezzül etmiş, Türkiye'ye gelmiş. Lütfetmiş, Galatasaray'ı yüklenmiş. Olacak o kadar, değil mi?. Bırakın adam eğlensin..
Medyamızdaki Mancini avukatları (Terim düşmanı oldukları için Mancini'ye yanaşanlar yani) bu rezilliğe nasıl kılıf uyduracaklar, onu merak ediyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA