Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bazar!..

Valla, bu benim "Bazar"ım.. Yıllardır Esma Sultan Yalısı'na hep giderim.. Hem neşeli bir gün geçiririm, hem evime özel ve güzel bir şeyler alırım. Hem de Toplum Gönüllüleri Vakfı'na (TOG) katkım olur.
Beni yıllar önce TOG Bazar ile tanıştıran sevgili dostlarım Burcu ve Begüm Kardeşler oldu.
2002 yılından beri 17-25 yaş arası gençlerin güçlendirilmesi için çalışmalar sürdüren bir vakıf bu.. TOG Bazar bu yıl dokuzuncu kez, gene Yapı Kredi Crystal kart ana sponsorluğunda pazartesi günü, Esma Sultan Yalısı'nda 127 firmanın katılımı ile kuruluyor.
Bu yılın bir özelliği de Bazar, ilk kez İstanbul'un ardından 2 Haziran Salı günü Bursa'da Gönlüferah Otel'de de düzenlenecek.
TOG Bazar, 2005 yılından bugüne kadar elde ettiği 2 milyon 736 bin TL bağışla 28 bin 306 gencin sosyal sorumluluk eğitimi almasına ve Toplum Gönüllüsü gençlerin topluma faydalı sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmesine destek oldu.

Gidin, gezin, dolaşın. Kafelerde oturup dinlenin, eğlenin. Boğaz'ın en güzel tarihi mekanında hoş saatler geçirin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA