Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Liseciler bugün Mehmet Koçaslan’ı seçecekler!.

Sonucu belli kongresini bugün yapacak Galatasaray ve Suada İşletmecisi Mehmet Koçaslan'ı bir kere daha başkan seçecek..
"O aday bile değil" deyip beni güldürmeyin sakın.. Yıllardır anlatıyorum. Bir daha anlatayım..
Galatasaray Kongresi yıllardan beri İnan Kıraç kimi işaret ederse onu seçer. Kıraç, elini taşın altına koymaz. Resmen çıkıp aday olmaz. Olsa, ipliği pazara çıkacak. Oysa, adamlarını Başkan seçtirdi mi, son kullanma tarihlerinde onları fırlatır atar, yenisi ile yola devam eder. Böylece hep bildiğini okur, Galatasaray'da..
Liseci takımı (Liseliler değil. Liseciler, karıştırmayın. "Küçük olsun, bizim olsun" diyen dazlaklardan söz ediyorum) İnan Kıraç'ın işaretiyle hareket eder..
Çok uzaklara gitmeye gerek yok. Duygun Yarsuvat'ın en son anda Başkanlığa nasıl tayin edildiğini biliyorsunuz.
Şimdi Dursun Özbek diye, kimsenin adını sanını düne kadar duymadığı, Galatasaraylı olduğunu dahi bilmediği biri Başkan olacak..
Niçin?.
İnan Kıraç onu seçti de ondan.
Niye onu seçti?.
Suada'yı Mehmet Koçaslan'a bırakacak tek Galatasaraylı Dursun Özbek de ondan..
Kaçak işlerini pervasızca yapan, Galatasaray adına gölge düşüren, adanın adını bile değiştirip Suada yapan karanlık adam, Galatasaray'ın gururu, dünya incisi adasından milyonlar kazanmaya devam edecek.
Bu yazdıklarım insanı mahkemelik edecek ithamlar değil mi?.
O zaman versin mahkemeye Koçaslan da görelim..
Ama biliyor ki..
O zaman kanıtlarım ki, Ada, dört bir yanına yapılan eklemelerle büyütülmüştür. Denizden kazanılan araziler, Anayasamıza göre kamunundur. Ama Koçaslan eklediği bölgeleri, kendi kazanç alanına ilave etmiştir.
O zaman kanıtlarım ki, Ada'daki üstü kapalı bölgelerin büyük bir kısmı da kaçaktır. Boğaz Ön Görünüm Yasası'na göre, buraya çivi çakmak izne tabi iken, Koçaslan, kapalı alanı genişlettikçe genişletmiş ve bunları izin almadan yapmıştır. Belediye'nin bana gönderdiği zavallı açıklama var. "Kaçak inşaatları üç defa mühürledik. Her defasında mühürleri kırarak çalıştırmaya devam etti. Biz de mahkemeye verdik. Dava sürüyor" diye..
Vatandaş balkonuna cam ekledi diye, televizyonlara haber salıp, kameramanlı yıkma baskınları yapan Belediye, iş Koçaslan'a gelince, niye kırk yıl süreceğini bildiği mahkemeye gitmekle yetiniyor acaba?. Onlar da mahkemede konuşulacak..
Mehmet Koçaslan hakkında bugüne dek açılan bütün davaların dosyaları (Ölümcül olanlar dahil) mahkemeye, dolayısı ile gündeme gelecek.
İster mi?.,
Hadi açsın, ne duruyor?.
Özhan Canaydın
, bu adama 10 yıllığına kiraladı Ada'yı.. Rezaletti anlaşması ama, 10 yılın bitmesini beklemekten başka yapacak şey yoktu. Bitti on yıl. Ama Koçaslan bitmedi. Devam etti, bir yolunu bulup.. Yolun adı da İnan Kıraç'tı işte.
Kıraç "Adayı Galatasaray'a geri alacağım" diyen herkesin yolunu kesti. Kendi belirlediği "Koçaslan'la devam etme misyonlu" adayı seçtirdi, hep.
Yedi ay için tayin edilen Duygun Yarsuvat'ın yerine talip olan adaylara bakın..
İkisi, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan "Adayı geri alacağız" dediler, açık, seçik ve net..
Dursun Özbek'in ağzından "Ada'nın A'sı" çıktı mı bugüne dek. Duyan, okuyan var mı?.
Bizim Sabah Spor başta, en son HaberTurk, Dursun Özbek'le tam sayfa söyleşiler yaptılar. Ne Özbek anlattı Ada hakkındaki düşüncesini, ne de sıkılmadan o habere imza atanlar, sormaya cesaret ettiler..
Riva'yı soran Cumhuriyet bile "Ada"yı soramadı Özbek'e.. Yazıklar olsun!.
"Dursun Özbek'le röportaj yapanların Ada'yı sormaları yasaklandı" resmen, alenen..
Aziz Yıldırım'a kızıyoruz biz, "Medyayı susturuyor, sansürlüyor" diye.. Galatasaray'ınki daha adayken başladı sansüre..
Neden Ada'yı konuşmak yasak Dursun Özbek'le..
Çünkü o zaman işin ucu İnan Kıraç'a, ordan Mehmet Koçaslan'a gidecek.
Oysa su, saman altından yürümeli bugüne dek olduğu gibi..
Lafı uzatmama gerek yok. Galatasaray bugün göstermelik bir kongre yapacak. İnan Kıraç, Mehmet Koçaslan'a, o Boğaz ön görünüm bölgesinde çirkinlik, pislik anıtı haline getirdiği Suada'yı işletmesine izin verecek adamı, yani Dursun Özbek'i tayin etti, bu defa.. Liseci dazlaklar, onun gösterdiği adaya, yıllardır olduğu gibi blok oy atacaklar. "Adayı geri alacağız" diyen iki aday, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan, birbirlerinin oyunu bölerek, Özbek'in kazanmasına yardımcı olacaklar.
Bu gece Mehmet Koçaslan, Suada'da, zaferini kutlayacak..
Şerefe!..
Kongre eğleniyor!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA