Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Biraz da magazin yazalım!..

Yurdaer Doğulu, Ankara'da, mahalle arkadaşımdı benim.. Çok güzel bir çocukluk ve gençlik yaşadık beraber.. Çok erken gitti. Hissetmiş olmalı.. "Çocuklar sana emanet" demişti bir defasında da "Ağzından yel alsın" diye azarlamıştım. Maaşallah ikisi de, hayatın hakkından geldiler, başardılar, kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan..
Ama işte Yurdaer kardeşim olunca, emanet Kenan da oğlum.. O zaman da Beren, gelinim sayılır..
Kıza son zamanlarda bir saldırı.. Bir saldırı.. Ben kaleme davranana kadar, Çağdaş Ertuna (Milliyet) ve sevgili Ayşem (Sabah) harika satırlarla, bu haksız ve acımasız saldırı, hatta hedef göstermeyi göğüslediler.. Bana laf bırakmadılar. İkisine de teşekkür ederim..
Ayşe yeniden forma giriyor.. Demir Demirkan'a yönelik cepheye de müthiş bir cevap vermiş, hem de kadın olarak.. Eline, yüreğine sağlık, Ayşem!..
Bu arada magazinci dostlar, Beren'in nasıl geniş bir bilgi ve kültüre sahip olduğunu biliyorlar mı acaba?. Karşısına oturup derinlemesine konuşmayı deneyen oldu mu içlerinde?.

***

Sevgili Mevlüt Tezel'de galiba bir Tarkan takıntısı var, öyle düşünmeye başladım. Tarkan'a vurmak için bahane arıyor sanki.. Yahu bu ülke 40 yılın başı, dünya çapında bir star yakalamış, magazinci olarak mutlu olacaksın. Magazin yıldızlarla ayakta durur, okunur, satar. Eloğlu bu yüzden, yokken yaratır. Biz olanı yok etmeye çalışıyoruz..
Efendim, Tarkan'ı Monaco'da kim dinleyecekmiş?.
Yahu kim dinlerse dinlesin.. Monaco'nun o "Deniz Banyoları Derneği" salonu öylesine dünyaca ünlüdür ki, orada konser vermek için herkes can atar, bu bir..
Tarkan, Ahmet Ertegün onu anlaşılmaz bir şekilde nadasa çekmeden önce, Fransa'da nasıl bir numaraydı, Paris'in en ünlü diskolarında nasıl sabaha kadar Tarkan çalardı, içinde yaşadım..
Tarkan'ı Fransızlar da en az bizim kadar tanır ve severler Mevlüt, merak etme!..

***

Anayasa Mahkemesi Deniz Seki'nin talebini reddedince "Tüm umutlar söndü" diye başlık attı tüm gazeteler. Oysa hukuksal durum tam tersi. Umut asıl şimdi başlıyor.
Deniz'in Türkiye mahkemelerinden lehte bir karar beklentisi olamazdı zaten.. Beklenti AİHM'den.. Ama Avrupa Mahkemesine gitmek için Türkiye'de tüm yolların tükenmesi gerekti.. Şimdi bitti işte..
Dünyanın pek çok ülkesi esrarı narkotik olmaktan çıkardığı, suç saymaz olduğu, serbest satışına ve içimine izin verdiği için AİHM, davaya başka görüşle bakacak. İyi bir savunma orda çok şeyi değiştirebilir..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA