Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vehbi de gitti!..

Bir dostu daha uğurladık hafta sonu..
Vehbi Dinçcan..

Acar bir spor foto muhabiriyken tanımıştım onu.. Yıllar sonra, televizyon özelinde köşe yazarlığı yaparken, ilişkilerimiz sıkılaştı.. Az buluştuk ama, çok telefonlaşır olduk.. Benden 15 yaş gençti ama, sağlığı iyi değildi.
Ağır şeker hastalığı böbreklerini bitirmiş, damarlarını sertleştirmişti. Bana sık sık "Aman ağbi, Şekerini ihmal etme" derdi..
Çarşamba günü kalbi gene tıklayınca, hastaneye kaldırmışlar. Perşembe anjiyo yapılmasına karar verilmiş.. Şöyle not düşmüş, sosyal medyada sevenlerine, içine doğmuş gibi..
"Artık yaş kemale erdi derler ya. Biz de kemale erdik. Çok zor ve hızlı yaşamanın birtakım sıkıntıları, 60'tan sonra önümüze çıkıveriyor. Bugün bir göğüs ağrısı ile uyanınca gerekli tahliller yapıldı. Yarın sabah anjiyo için hastanede olacağım. Herkese yürek dolusu sevgi, selam... Siz sağlıklı kalın..." Dostlar, birer ikişer giderken, sağlıklı kalmaya direnmek de zorlaşıyor be, Vehbi!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA