Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haberci (!)..

CHP Lideri Başbakanın buluşma teklifini kabul etmiş.. Saat 15.00'te buluşacaklar. Saat 13.00'te CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplanacak. Önemli buluşmadaki tutum hakkında konuşulacak, tavsiye kararları alınacak kesin..
Sabahtan beri ekran önünde habere aç, telaş, dehşet, hatta panik içinde bekleyen milyonlar var. Her şeyden birşey çıkarmaya çalışan milyonlar.
MYK toplantısı bitiyor. Benim haber kanalım, CHP Genel Merkezi önünde bekleyen muhabire canlı bağlanıyor.
İşte sözleri..
"Toplantı bitti, bir açıklama yapılmadı."
Nokta..
O muhabiri o an kovmak için yeterli sebep.. Yahu sen niye ordasın?.
Yahu sen muhabir, hem de canlı yayın yapan muhabir değil misin?.
Muhabir, basın toplantısı izleyen, açıklama yapana mikrofon tutan değildir ki. Muhabir haber çıkaran demektir. Haber çevre ile çıkar. CHP muhabirinin CHP MYK'sı içinde en az üç dört tanıdığı olmalıdır, "İçerden aldığım haberlere göre" deyip olup biteni özetleyecek..
Ben o kanalın sorumlusu olsam, o muhabir de, ona görev veren müdür de, anında kovulmuşlardı.
Olay hakkında ilk ciddi bilgiyi, bir yabancı ajans, Reuters verdi, adını açıklamadığı iki yetkiliye dayanarak.. "İki canlı bomba olduğu kesin. Bir örgüte de çok yaklaşıldı" diyerek..
Elin gavurunun muhabiri var, Ankara'da.. Bizim haber kanallarımızın da muhabir bozuntuları.. Süslenip püslenip "Bir açıklama yapılmadı" demek için oralara giden..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA