Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bizim Coşkun!..

Bugünkü kuşaklar tanımaz.. Ama bizim kuşakta adı "Tecavüz Coşkun"du.. Seks filmleri furyasında, Nuri Alço ilaçlı gazoz içirirken Coşkun Gogen de, durmadan tecavüz ederdi, çünkü..
Aslında pırlanta gibi adamdı. Uzaktan akrabam olur, tanırım. Karıncaezmez'den sonra, sportmen amigoların son temsilcisi Galatasaray tribün lideriydi. Sonra gitti, Antalya'ya yerleşti. İzini kaybettim.
Nuri ile bir film yapmak için dönmüş galiba İstanbul'a.. Canan Danyıldız, Posta'da onunla merakla ve keyifle okuduğum bir söyleşi yapmış.. Yapmış da, gazetenin Genel Yayın Müdürü Rifat Ababay kardeşimden, tüm genel yayın müdürlerinden bir dileğim var.
Coşkun'u kaç kişi tanır bugün ki, iki sayfa söyleşiyi okusun.. Şöyle bir giriş koydursanız da, konuştuğunuz kişiyi okura anlatsanız!.. Herkes, herkesi tanımak zorunda değil ki?.
Oysa işiniz, okutmak!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA