Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hoş bir tango gecesi!..

Geçen yüzyılın ortalarında Arjantin'de doğan bir müzik ve dans çılgınlık halinde dünyayı sararken, ilk defa tango izleyen George Bernard Shaw ".. Ama niye ayakta" demişti..
O gün, bugündür, tango, gece kulüplerinde dans olarak modasını yitirse de, şov dünyasında hep kaldı. Genelde Arjantin kaynaklı guruplar, dünya üzerinde hep dolaştılar ve her yerde seyirci buldular. Çünkü müzikleri keyifli, dans şovları da çarpıcıydı..
"Aşk tutku ve özlemin müziği ve dansı" diye bilinen tangonun dünyaca ünlü guruplarından "Los Reyes Del Tango/ Tango'nun Kralları" Orkestrası" geçen yıl TİM'de öyle beğenildiler ki, bu yıl bir daha geldiler.
Orkestra, Arjantin'in en ünlü ustalarından kurulu.. Sekiz üyenin yaşları 69 ile 80 arasında değişiyor.. Anlayın.. Hele de o yaşlarda olup da, köşelerinde oturanlar, hem de tango gibi ritmik bir müziği çalarak dünya turu yapanlara baksınlar.
Ustaların müziği eşliğinde tango gösterisi yapacak dört çift de, Arjantin'de kazanmadık yarışma bırakmayan dansçılar..
Pazar gecesi saat 20.30 da..
Biletler: Biletix ve TİM Gösteri Merkezi'nde.
Tel: 0212 286 66 86

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA