Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sana güvenmiyorum Dursun Özbek!..

Galatasaray'ın beni şaşırtmayan, ama bir kere daha utandıran kongresini, hem mali, hem idari "İbra" alan Başkan Dursun Özbek "Gösterdiğiniz güven için teşekkür ederim" diye kapadı..
Hayır Bay Özbek!.
Ben sana güvenmiyorum.. Ben Galatasaray Adası'nı işgal eden Mehmet Koçaslan nam zatın kuklalarına güvenmem ve saygı duymam..
Adanın üzerine, Özhan Canaydın'ı nasılsa "10 yıla bağlayıp" çöken bu işgalci, 10 yıl bittiği halde çıkmadı. "Çıkarılamadı" değil. "Çı-ka-rıl-ma-dı!."
Adaya kaçak inşaatlar yaptı. Adayı alan olarak da büyüttü. Yani hem Anayasa'yı hem Boğaziçi İmar Yasası'nı ihlal edip, mal sahibi (!) Galatasaray'ı suçlu duruma düşürdü. Derhal tahliye sebebiydi. Galatasaray "Gık" demedi.
Ada'ya kaçak inşaat dolayısı ile Belediye üç defa mühür vurdu. Üçünü de pervasızca kırdı, çalışmaya devam etti. Belediye de danışıklı dövüş gibi sustu. Gık demedi.
Galatasaray Adası "Suada" oldu.. Çıt çıkmadı.
Çıkaracak olanın yolunu kestiler. Alp Yalman tek başına girecekti kongreye.. Kazanacak ve ertesi sabah da "İşgalci"yi kapıya koyacaktı. Suada'yı Galatasaray Adası yapacaktı.
Koçaslan'ın kuklaları, "Başkan" yeri boş 110 ıslak imzalı dilekçeyi hazır tutuyor, "Kukla Başkan" arıyorlardı. Başvurunun kapanmasına iki saat kala, Duygun Yarsuvat nam kişiyi buldular. "Adını boş yere yaz, başvur" dediler. Duygun "Başüstüne" dedi. Kongre, kuklaların kuklasına oy verdi. Duygun kazandı. Ada işgalcide kaldı.
Duygun altı ay sonra kaçtı. Yerine yardımcısı Dursun Özbek'i tavsiye etti. Kongre onu seçti.
Kongre "Adanın geri alınmasına" da karar verdi.
Dursun Özbek, kurulundaki gençlerin gazına gelip "Ada'yı geri alacağım. Bu kulüp fakirleşirken, zenginleşenleri de ortaya çıkaracağım" der demez Duygun'dan müthiş bir fırça yedi. Yaladı, yuttu, Ada'yı da, Hesap Sormayı da unuttu.
Mali Kongre'de onlarca kişi kürsüye geldi. Bir teki dışında kimse "Ada" lafını ağzına almadı. A-la-ma-dı!..
Bir tek Aslan Yürekli çıktı. Işın Çelebi..
"Galatasaray fakirleşirken, zengin olanlar, lafını merak edenler Ada'ya baksın" dedi ve Dursun Özbek'e aynen şu soruyu sordu..
"Kiracı Ada'ya kaçak inşaat yaptı.. Yıkım kararı alındı. Galatasaray Kulübü kiracı adına itiraz etti.. Mahkeme yıkım kararı verdi. Galatasaray gene kiracı adına itiraz etti.. Temyiz, reddetti. Yıkım kararını onayladı. Bu sırada siz 'Ada' konusunu kongreye getirdiniz. Kongre Ada'nın geri alınmasına karar verdi. Temyizin Yıkım Kararını onaylaması, size Ada'yı derhal tahliye ettirip geri alma fırsatı verdiği halde, siz Sayın Başkan Dursun Özbek, niçin Kongre'nin ve Temyiz'in kararlarını uygulayacağınıza, Adamızı işgal eden adam lehine bir daha temyize baş vurup "Tashih-i Karar" istediniz ve Adanın işgalcide kalmasına fırsat ve izin verdiniz?. Sebebini açıklayın" dedi.
Eleştirilere cevap verdiniz madde madde Bay Özbek.. Şaka olanlarına dahi cevap verdiniz, ama, "Neden Tashih-i Karar istediniz" sorusuna yanıt vermediniz.. Kongrede sorulan en sert ve en ciddi soruyu duymazdan geldiniz.
Neden Bay Özbek?. Neden ha?.
Verecek cevabınız mı yok, ya da korkuyor musunuz Bay Özbek?.
Yoksa sizin de mi kasetiniz var?.

***

Size güvenmiyorum Bay Özbek..
Işın Çelebi'nin sorusuna cevap verene dek de güvenmeyecek ve "Kuklaların kuklası" olduğunuza inanmaya devam edeceğim!.
Galatasaray'ı hala Mehmet Koçaslan yönetiyor.. İplerini elinde tuttuğu kuklaları aracılığı ile..
Mahkeme mi?.
Buyrun gidelim!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA