Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşin içindeki iş!.

Lamborghini, milyonerlerin de değil, mülti milyonerlerin arabasıdır dünyada.. Bizde cebi üç kuruş gören futbolcular, eşlerine, sevgililerine Lambo hediye eder oldular..
Hafta sonu okudum. Bizim Sabri, karısına bir Lamborghini almıştı. Şimdi de son model, elektrikli BMW almış.. Milyonluk..
Yahu Sabri Galatasaray'ın starı değil.. Sıranın en gerisindeki adamlarından biri.. 4.5 milyon lirayı da kabadayılık yapıp kulübe bağışlamıştı. Yani sokağa atacak parası yok.
O zaman!.
Oturdum düşündüm. Sabri tek de değil.. Bir yığın futbolcu, bir yığın lüks kere lüks araba?. Garajında ikişer üçer de luxe arabası olan var.
"Değirmenin suyu nerden geliyor" derken "Su" aklıma getirdi.. Hamam tasını kapıp "Buldum, buldum/ Öreka, öreka" diye dışarı fırlayan Arşimed gibi oldum, birden..
Şimdi bu futbolcu hanımlarına alınan lüks araba haberlerinin gazetelerde resimleri ile birlikte kapladıkları yeri, santim sütun ölçün.. Sonra o gazetenin reklam tarifesi ile çarpın.. Ortaya nasıl milyonluk bir bütçe çıkar..
Lamborghini, tam sayfa ilan verip, arabanın özelliklerini tanıtsa, bu haberler kadar ilgi çekici, teşvik ve tahrik edici olur mu?.
Bu işin içinde bir "Pazarlama" taktiği yoksa, benim Cüneyt Ağabeyin (Koryürek) Delta Ajansı'nda geçirdiğim, "Reklam, Halkla İlişkiler ve Pazarlama" yıllarım boşa gitmiş demektir!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA