Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kasapoğlu!..

Kasapoğlu, Aydemir, İbrahim. İhsan, Yüksel!.. Bu forvet hala ezberimde.. Garrincha, Didi, Vava, Pele, Zagallo'nun, ya da Kopa, Rial, Di Stefano, Puskas, Gento forvetinin ezberimde olduğu gibi.. O zaman futbol 5 forvetle oynanırdı. Onun için güzeldi. Onun için biz gençler, iyi forvetleri ezberlerdik..
Bu saydığım Türk forvet mi?. Yok canım.. Üç Büyükler falan değil.. İstanbulspor'un forvetiydi. Arkasına İstanbul Erkek Lisesi'ni alan sarı siyahlı harika takımın.. Ben de gazeteciliğe yeni başlamıştım o yıllarda..
Kasapoğlu o forvetin sağ açığı idi işte.. Rakip seyircinin "Kel!.. Kel!." diye tempo tuttuğu İhsan ile, favorilerimdiler.
Geçen hafta kaybettik Kasab'ı.. (Biz öyle derdik aramızda.)
Geçen hafta kimleri daha kaybettik!..
Yazılarını keyifle, ama ne yazık ki, haftada bir okuduğum Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici'nin meslektaşımız eşi Serpil gitti..
Üniversite yıllarında her filmine dalga geçmek için gittiğimiz "Aşk filmlerinin unutulmaz yönetmeni" Ülkü Erakalın gitti.
Işıklar içinde yatsınlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA