Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

..Ama daha ödlek Pereira’nın Fener’i atamadı!.

Tabii kabahat Pereira'da değil.. Yıllardan beri "Bu takımı ben şampiyon yaptım" demek için çırpınan, bu yüzden takımın başına emir kulu olacak tipleri getiren, Fener, zor geçen maçı kazanınca "Azizsilin" manşetleri ile, Fener de değil, Aziz medyası tarafından pompalanan Aziz Yıldırım'dır gerçek suçlu.. Fener'in iki takımla girse, iki şampiyon çıkaracak kadroya sahipken, bitime beş hafta kala havlu atmasının sorumlusu, odur..
Son taktik idmanda ilk on birde denenen Caner'i soyunma odasında kulübeye alan Pereira mı sanırsınız?. Fener Yönetim Kurulu'nun yayınladığı bildiri, kararı kimin verdiğini, Caner'i kimin sildiğini göstermiyor mu?.
Ya Milli Takım'ı maçın başlamasına 15 dakika kala satan Volkan'ı hala savunan bizim medya, olayda Caner'i suçlamaz mı?. Çekip giden değil, oynamak isteyen ve oynamak hakkı olan Caner'i..
O koskoca Fener'in bu hale gelişinin birinci sebebi Aziz Yıldırım, ikinci sebebi onun "Emir kulu" medyasıdır.
Fener maçı, kedi fare gibi tek kale oynuyor.. Durmadan goller kaçıyor.. Olmuyor da olmuyor.. O zaman "Şimdi olur" diye beklemenin alemi yok. Olmadığını görünce oyuna müdahale edeceksin.
Ne yapacaksın mesela?.
Galatasaray'ın kendi sahasından çıkma niyeti yok. Kör değilsen görüyorsun. O zaman 3-5- 2'ye döneceksin.. Van Persie'nin yanına Fernandao'yu da koyup çift santrforla saldıracaksın, korkaklar korkağı Galatasaray'a..
Ama Pereira daha ödlek ya... Van Persie'yi oyundan alıyor.. Yetmiyor. Galatasaray savunmasını perişan eden Volkan'ı da çıkarıyor.. Hele Volkan'ı almak tam intihar..
Ediyor, ödlek..
0-0!.. Maçın sonucu değil..
Fener, Galatasaray hocalarının oyun zekası göstergesi!..
Hani çocukken derdik.. "Sıfıra sıfır, elde var sıfır!.."
Onlar da Aziz Yıldırım'la, Dursun Özbek!. Kişisel emelleri ile "İki büyük"ten "İki Oyuncak" yapanlar!..
Siz emir kulu Kongreler!.. Hala bu adamlara oy vermeye devam edin, olur mu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA