Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ödül değil, ulufe!..

Çarşamba sabahı gazetemi okuyorum.. Günaydın ekinde sürmanşet..
"Günaydın'a Dört Ödül!.."
Magazin Gazetecileri Derneği (MGD), 22. Altın Objektif Ödülleri'nde Günaydın'ı dört dalda "En İyi" seçmiş.. En İyi Haber, En İyi Röportaj.. İki tane de "En İyi Resim.."
Yani jüri iki foto muhabirimiz arasında seçim yapamamış, "En İyi" ödülünü ikisine paylaştırmış. Başka ne düşünür insan..
Gazeteye geldim. Yazımı yazdım. Eve döndüm.. Yemeğimi yedim, tüm gazeteleri önüme çektim.. Tepede Hürriyet.. Aldım elime, Günaydın'ın rakibi Kelebek'i.. Onlarda da sürmanşet haberi ayni.. Kelebek de Altın Objektif Ödülleri'nde dört dalda "En İyi" seçilmiş. Hemen okudum..
Kelebek de "En İyi Haber" dalında, hem de iki ödül birden almamış mı?. Bir "En İyi Röportaj", bir de "En İyi Fotoğraf" ödülü de onlara..
HaberTürk'ü aldım.. Dört ödül.. İki tane birden "En İyi Haber.." Birer tane de "En İyi Fotoğraf ve En İyi Röportaj.."
"Bu nasıl 'En İyi Ödülü' yahu diye daldım internete.. Hiçbir gazetenin nedense (!) vermediği tüm listeyi buldum..
Bakar mısınız?. MGD, meğer bu yıl, tam 9 En İyi Haber, 7'şer tane de "En İyi Fotoğraf ve En İyi Röportaj" ödülü vermemiş mi?.
Yani ödül değil, adının geçmesini istediği her gazeteye "Ulufe" dağıtmış adamlar..
Kimdir bu MGD.. Jürisi kimlerden oluşur?.
"En İyi" dediğin şey 9 tane olur mu?.
Ödül töreni 30 Mayıs'ta yapılacakmış..
Bakalım "Ulufe"lerini almaya kimler gidecek ve kimler "Ben en iyiyim" diye kendi resmini, kendi gazetesine basıp, kasılacak!.
(Not.. MGD!.. Gözünüzde, dizinizde dursun. Bu köşede kaç magazin yazısı yazdım.. Hani benim ödülüm?.)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA