Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir kere daha 34 ZV 2677!..

Hayır, yazdım, yüzü kızarmadı. 34 ZV 2677, dün bir kez daha, Alkent sitesi içindeki daracık yolda, önümden hışım gibi geçti. Biz arabaya bindik. 50 metre ilerde baktım, park etmiş. Arabanın burnu dışarda park etmiş. Park etmeyi de bilmiyor, ya da umursamıyor..
Site Müdürlüğü.. Lütfen Güvenliklere talimat verin. Site içinde böyle vahşi sürüş yapanları uyarsınlar. Size bildirsinler.. Siz uyarın..
Bir şeyler yapmak için ille bir çocuğun park etmiş arabaların arasından fırlayıp, bu ZV 2677'nin altında kalmasını mı bekliyoruz..
Efendim acelesi olabilir..
Halt!..
İnsan canından önemli acele ne olabilir ki?. Hem de her gün, her an acelesi mi olur, insanın..
İkincisi.. Bir türlü anlamadığım..
Sitenin kapısından, park ettiği yere kadar yol 100 metre falan.. 120 ile gitse, 5 saniyede, site içinin insancıl hızı 15-20 kilometreyle gitse mesela 25 saniyede varacak..
O kazandığı 20 saniye ne kadar önemli ki, bir çocuğun canını hiçe sayabiliyor?.
Birini ezsen, ki bu kafa ile ezeceksin dostum, hem o çocuğun ailesini, hem de kendi aileni düşün, ne hale gelirler?. Bir de öyle düşün.. 20 saniye için değer mi?.
Aslında ayağını gaza basan, yolda durmadan şerit değişen, tehlike yaratan herkes düşünsün "Değer mi" diye..
Makas atmaktan zevk alan adrenalin bağımlısı manyaklar değil, muhatabım.. Ben normal insanlar için konuşuyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA