Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aziz’in kelini hâlâ görmeyenler!..

Ah Erman Hocam ah!.. "Fatura Başkan ve Yönetime kesilir" demişsin, Fenerbahçe'nin bir mahalle takımından az öte Monaco'ya elenmesi üzerine..
İki yanlışın var..
1- Fener'de "Yönetim" diye bir şey var mı?. Oldu mu, Aziz Başkan olduğundan beri?.
2- O Aziz'i hatta utanmadan, sıkılmadan "Hasan Tahsin" ilan eden medyanın hiç mi suçu yok bu sonuçtan?. Takke düştüğü halde keli hâlâ göremeyen, ya da görüp de yazmaya cesaret edemeyenlerin..
Dün sabah çıkan eleştirileri hele bir oku Hocam.. Vitor Pereira denen adam, 3-5-2 taktiğinden, oyuncu seçimine ne hatalar yapmış, ne hatalar?.
Neler yazıyor, tabelacı şürekası..
Be yüzü kızarmaz adamlar, Fenerbahçe işi rahatça bitirebileceği İstanbul maçında ayni 11, ayni taktikle oynamadı mı?.
Skora bakıp yazı yazmak ve Aziz'i yağlamak heves ve heyecanı içinde, Şansal Büyüka dışında bir tane "Kazandık ama" diyeniniz oldu mu?.
Yenildi, elendi, iş işten geçti.. Vur abalıya.. Abalı da Aziz değil, kuklası Vitor!.
Bu adamın bu takımı yönetmek için çok hafif olduğu geçen seneden belli değil miydi?. Niye "İyi Hoca" için mücadele etmedi, Fener medyası?.
Her şampiyonluğa sahiplenmek "Ben yaptım" demek için, yıldıza tahammül edemeyen, takımı şampiyon yapan her hocayı anında yollayan Aziz'i, "Azizsilin" masalları ile ilahlaştıran, adamı bu hale getiren sizler değil misiniz?.
"Aziz Yıldırım Hasan Tahsin oldu" bile dediniz, utanmadan, sıkılmadan..
Hasan Tahsin, işgalci Yunan'a ilk kurşunu atan ve anında şehit edilen gazetecidir. Aziz, 15 Aralık gecesi nerde ne yaptı da Hasan Tahsin oldu?.
Takımda yıldıza tahammülü olmayan Aziz, heykeli dikilen Alex'i yollayarak ihtirasının sınırsız olduğunu gösterdi. Ardından parlayan herkes gitti. Caner ve Gökhan Türk futbolunun en önemli iki yıldızı idiler. Hele 3-5-2 oynamayı düşünen bir Hoca için dünya ideali iki adamdılar. Şöhretleri Aziz'i geçiyor diye yollandılar. Nani ayni sebepten şutlandı. Van Persie'nin niye gözünün içine bakılıyor, gitsin diye?.
Rus Roman'ı Galatasaray almak istiyordu. Euro 2016'da iki maça başlayıp oyundan alındı. "Bu adam kazmanın teki. Eldeki Donk, 10 Roman eder" diye yazdım. Galatasaray ayıldı, Aziz bayıldı. Hemen kaptı. Roman'ı aslında seyretmiş olması gereken Fener medyası, ne methiyeler dizdi, o transfer için, Aziz sırtlarını sıvazlasın diye.. Monaco önünde takımı satanların başındaydı, Roman kazması..
Fatih'i yakan Şişman Ozan 1 dakika oynayacak durumda değil. 90 dakika oynadı. Kaptırdığı top, Roman'ın tarafından bomboş akın ve gol oldu.
Fener medyası, bunca rezilliği yazacağına suçu hakeme attı ki, kimse Aziz'e laf etmesin.. Aman etmesin..
Geçen sene Beşiktaş şampiyon olmadı, Çarşılı dostlarım kızmasın..
Galatasaray'a Dördüncü Yıldız, başta Aziz'in Fener'i, rakipler tarafından altın tepside nasıl ikram edildiyse, geçen yıl da Dursun ve Aziz, Beşiktaş'ı zorla şampiyon yaptılar.
Beşiktaş bu yıl da Şampiyondur.. Şimdiden kutlarım.. Çünkü ayni kafalar, ayni Dursun, ayni hâlâ Aziz iş başındalar.. Onların kukla hocalarını ve perişan takımlarını da görüyoruz..
Galatasaray ve Fener'in satamadığı kombine biletler, yıkama, yağlama sayfalarına rağmen, taraftarın gözünün açıldığını gösteriyor.
Tek umut ışığı o elde kalan biletler ve boş tribünler!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA