Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Enka!..

Kaç yıl oldu hatırlamıyorum.. İstinye'deki Enka Spor ve Sanat Tesisleri'ni açıyoruz. Şarık Ağabey (Tara) "Bu ülkeden, bu milletten kazandıklarımızın bir kısmını geri veriyoruz, hepsi bu" demişti, kendisini kutlayanlara.. Ki en başlarında ben vardım. Amatör spora, sporculara hizmet edecek müthiş bir yatırımdı Enka.. Yemyeşil bir bahçe içinde, atletizm sahası, kapalı açık tenis kortları, kapalı açık yüzme havuzları vardı. Hepsinde de hocalar..
Ve de bir Tiyatro salonu, kapalı.. Bir de Açık Hava Amfisi..
Yıllardır sporcuların ve sanatçıların hizmetindedir tesis..
Şimdi 15 Temmuz gecesi bizler Enka'da Yeni Türkü'yü izlerken başlamıştı hain darbe ve Enka'nın geri kalan programları ertelenmişti.. Şimdi yeni program geldi. Kaldığı yerden devam..
Haftaya her gece, Enka'da olacağız nerdeyse.. O kadar güzel bir program.. Bence şimdiden yerinizi ayırtsanız iyi olur..
Bakar mısınız?.
22 Ağustos Pazartesi..
Şevval Sam ve Kurtalan Ekspres ile Göğe Selam.. Konser, Aşık Veysel'den Kazım Koyuncu'ya, Neşet Ertaş'tan Barış Manço ve Cem Karaca'ya müzik dünyasının usta isimlerine şarkılarla selam gönderecek.
23 Ağustos Salı..
Unutulmaz Şarkılarıyla Levent Yüksel.. Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk, Tuana, Med Cezir gibi en sevilen şarkıları ve dört yıl önce yayımladığı son albümünden besteler..
24 Ağustos Çarşamba..
Candan Erçetin ve Kardeş Türküler.. Birlikte ürettikleri yepyeni şarkılarını ilk kez yorumlayacaklar..
26 Ağustos Cuma..
Cahit Berkay ve Anadolu Senfoni Orkestrası ile Sımsıcak Melodiler.. 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Devlerin Aşkı' ve 'Çiçek Abbas' başta olmak üzere çok sayıda özel besteyle müzik tarihinde kalıcı izler bırakan usta müzisyen Cahit Berkay, Anadolu Senfoni Orkestrası ile sahnede yerini alacak.
Tüm konserler 21.15'te başlıyor. Biletler, Biletix.com, Biletix satış gişeleri ve çağrı merkezinin yanı sıra ENKA Vakfı gişesinde..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA