Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gene Özdemir Erdoğan!..

İzmir'i 1 güne sıkıştırmamın sebebi, Uniq bahçesindeki Özdemir Erdoğan konseriydi. Ayni yerde İKSV caz festivalinde Özdemir öyle harika bir program yapmıştı ki, "Uniq bu konseri tekrarlamalı" diye yazmıştım. İşte tekrarlıyorlardı ve ben ailemi götürecektim.
Bu defa hava rüzgarlı, soğuk ve nemliydi.. (O geceden beri nezleyim, üzerinize afiyet..) Özdemir, İKSV repertuarını değiştirmiş, yabancı parçaların nerdeyse tamamını çıkarmıştı. Bence yanlıştı yaptığı..
Özdemir dünyanın her yerinden en güzel şarkıları en güzel söylemesiyle ünlüdür, oysa..
İKSV konserinde şarkı aralarına kendi anılarını katarak, geceyi bir müzikli stand up'a çevirmiş, seyirci bu Özdemir'e fena halde bayılmıştı.
Bu defa da konuştu Özdemir ama, eski Özdemir olarak.. Yanlış.. İnsanlar o bahçeye, o konsere, günün efkarını biraz olsun atmak, biraz olsun haz duymak ve neşelenmek için geliyor Özdemir, senin 40 yıldır ettiğin bitmez tükenmez şikayetleri dinlemeye değil. Dünyayı değiştiremezsen kendini değiştireceksin..
Bu ülkenin yetiştirdiği en büyük sanatçılardan birisin, ama neden layık olduğun, hak ettiğin yerde değilsin hiç düşündün mü?. IKSV konserin sana "Doğru"nun ne olduğunu göstermedi mi?.
Bu ülke değil, hatta dünyada paylaşılmaz olması gereken bir sanatçısın sen. Biri daha var senin gibi.. Doğan Canku!.
Niye kayıpsınız ikiniz de, yıllardır, hele bir düşünün benim can dostlarım..
Dostun acı söylediğini de düşünün, kızıp darılmadan!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA