Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sap döner, Keser döner!..

Evde olduğum saatlerde TRT Müzik kanalının açık olduğunu bilmeyen okurum kaldı mı?.
Bu ülkede ağız tadı ile alaturka, tüm güzelliği ile Anadolu müziği dinleyecek yer kalmadığı için, açıyorum evde okurken, bu kanalı.. Hele Hey Gidi Günler ve Siyah Beyaz diye iki nostalji programı var ki hele ayrıca bayılıyorum. Ama sinirlerimi zorlayan şeyler var. Bazı sanatçılar, kanalı parsellemiş gibiler.. Yahu benim izlediğim bir kaç saat içinde dört beş kez ekrana geliyorlarsa, gerisini düşünün. Her programcı, sanki emir almış gibi, ondan bir klip koyuyor mutlak.
Bunlardan biri de, Mustafa Keser nam zat. Üste para verseler gidip dinlemem.. Öylesi.. Adamın üstelik bir de adını taşıyan mekanı var.. TRT Müzik günde on defa bu mekanın bedava reklamını yapıyor..
Hangi TRT?. Cinayet mahallini gösteren haberde reklam olmasın diye arkadaki dükkanın adını buzlayan TRT..
Hangi TRT?. Vedat Milor harika yemek programı yapıyor. Harika anlatıyor.. "Hadi gidelim" de nereye gidelim.. Dükkan adını söylemeyi yasaklayan TRT!.
Oysa Boğaz'daki gazinonun adı Mustafa Keser.. Kafanıza tokmak gibi yarım saatte bir TRT Müzik'te beleş reklam yapan da Mustafa Keser!..
Bu ne iş, TRT Müzik Koordinatörü kardeşim..
Geçenlerde yazdım. Zamanında bir mültimilyoner görüntü meraklısı vardı. TRT eğlence programı yapanlardan bazılarını besler, durmadan "Şarkıcı" diye ekrana gelirdi. Ben TV muhabiri ve yazarıydım o zamanlar, iyi bilirim..
Gene midem bulanıyor!.
Bir sayım yaptırsana Koordinatör Süleyman Bektaş kardeşim, kim haftada kaç kez TRT Müzik ekranına geliyor ve toplam kaç dakika ekranda kalıyor?. Tüm yayınlar klip zaten.. Kolay yani bu iş?.
Sonuca, benden fazla şaşacaksın!.
Lütfet, o rakamları bana da yolla ki, kamu televizyonu gerçeğini kamuoyu da öğrensin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA