Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Türkan’la Kadir!..

Türkan Şoray, Ot Dergisi'nin son sayısındaki röportajında, birlikte çalıştığı sanatçıları anlatmış. Tarık Akan, Şener Şen'den başlayıp, Fatma Girik, Filiz Akın'a kadar.. HaberTurk'te Esin Övet "Türkan'ın en büyük filmidir, Selvi Boylum, Al Yazmalım.. O zaman Kadir İnanır'dan niye tek söz yok" diyor.
Sultan'ın yerine ben yanıt vereyim Esin!.
Kadir, buluttan nem kapan bir alıngandır. Bir zamanlar haftada birkaç gün buluşurduk. Nasıl candan dosttu. Bir defasında, Ortaköy'de otururken, bir taze fındıkçı geçti. Bir külah aldım. "Sever misin" dedi.. "Çoook" dedim.. Üç gün sonra evde bir çuval.. Kadir, Karadeniz'den taze fındık yollatmış.. Öylesi..
Sonra küstü bana.. Selam vermez oldu. Gördüğü yerde, görmezden geldi. Niye?. Hâlâ bilmem.. Ama o kadar hikâyesini dinledim ki, alınganlığı üstüne. Bulmuştur, yazdıklarımdan bir kelime..
Türkan Şoray da, bunu bilenlerden herhalde.. "Sükut altın" demiş, "Kadir'i küstürmemek için, "Kadir" dememiş, olmalı!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA