Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Susturun şu adamı!.

Türk futboluna fesat sokmak için elinden geleni yapan Aykut Kocaman denen adamdan söz ediyorum..
Beşiktaş fevkalade haklı bir kararla Fenerbahçe ile Kupadaki "Sözde devam" maçına çıkmama kararı aldı ya..
Hani, Futbol Federasyonu tam bir hükm-ü Karakuşi ile, Beşiktaş'ı hükmen galip ilan edeceğine "Devam" demişti, oy birliğiyle..
O Federasyonun Başkanı, Beşiktaşlı Yıldırım Demirören. As Başkanı, Beşiktaşlı Hüsnü Güreli.. Üyesi Beşiktaşlı, Mete Düren.. Üçünden biri, bir şerh bile koymamıştı da "İttifakla" çıkmıştı karar.
Beşiktaş'ın düşmana ihtiyacı yok aslında ama, biri var ki ona yetmiyor, gene de..
Şimdi Beşiktaş'ın bu kararından vazgeçip maça kaldığı yerden, yani 33 dakika devam edeceği söylentileri dolaşırken, kalan 33 dakikada 10 kişi oynayacak rakibinden bir gol yiyip elenebileceğinden korkan Aykut nam ülkenin 1 numaralı "Algı" operatörü, "Beşiktaş baskılar üzerine kararından caydı. Maça çıkacak" diyor ki, Beşiktaş'ı ilk kararında direnmeye zorlasın, kupa finali garantilensin.. Sözlerinin ne manaya geleceğini, neye yarayacağını iyi biliyor. İstediği de o zaten.. Beşiktaş maça çıkmazsa zil takıp oynayacak!.
Bu Aykut'u Ali Şen de kovmuştu. Aziz Yıldırım da..
Niyesini bilmem.. Bildiğim.. Durmadan zehir saçan, durmadan bölme, düşman etme zehri akıtan bu adamı birinin susturması gerektiği..
Susturun yahu şu adamı..
Susturun!.
Yetti be!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA