Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Orman Yasası!..

"Hocamız Şenol Güneş dünyanın en iyi insanıdır, namuslu bir adamdır. Bir konuya takıldı mı gidiyor. O takılmasın diye yaptığımız bir şeydir. Hem kurumumuza zarar verecekti hem de biz maça daha konsantre olacaktık."
Bu laflar Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın.
Bu bozuk ve anlaşılmaz Türkçe ile "Niye Galatasaray derbisi öncesi Divan'ı alelacele olağanüstü toplayıp da, Fener'le yapılacak 'Kaldığı yerden devam' maçına çıkmama kararı aldınız" sorusuna cevap veriyor.
Cevap değil, Şenol Güneş'i yerin dibine batırma bu.
Şenol'a "Kötü insan, namussuz adam diyen mi var lafa böyle giriyor. Siyasetçi, sporcu, sanatçı, her kimse birisinden söz ederken, mesleği ile ilgili övecek laf bulamadınız mı "İyi insan, namuslu adam" dersiniz.
"İyi hocadır" demiyor. O konuda tek lafı "Takıntılı" olduğu.. Kuruma zarar verecek kadar takıntılı..
Yani, Hoca kafasına takmış bir kere. Derbiye konsantre olmaktan bile aciz. Onun için apar topar Divan toplanıyor. Apar topar karar alınıyor, kurum zarar görmesin diye..
Bu Orman Yasası'nda Şenol Güneş sezon sonunda kalır mı?. Kalabilir mi?.
Çevre baskısı ile kalsa da, karşılıklı zerre "Güven" olmadan, iş artık yürür mü?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA