Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ali Palabıyık ve ötekiler!.

"Önce Fırat Aydınus'u izledim.
Sonra Ali Palabıyık'ı.
Açıkça belirtmeliyim ki, bunların yanlı olduğundan şüphem kalmadı. Aydınus'a vakti zamanında "Beşiktaşlı" diyenlere "Gözlük değil dürbün öneriyorum." Hele Fenerbahçe-Bursaspor maçını nasıl yönettiğini gördükten sonra pes dedim. İnanın Yeşil-Beyazlı takım ikinci golü yemese diğer Bursalıları da teker teker sahadan atardı.
Ali Palabıyık'ın yıldızı Başkan Aziz Yıldırım'ın övgüleriyle parladı. TFF bir ara tüm Fenerbahçe maçlarını ona vermeye başladı. Homurtular çoğalınca bunu seyrekleştirdi.
Palabıyık şimdilerde Sarı- Lacivertlilerin rakiplerini biçmekle meşgul. Son örnek, Akhisar maçında, Galatasaray aleyhine çaldığı penaltı.
İnsaf ki insaf...

***
Okuduğunuz satırlar 2 Mayıs 2018'de, Yeni Çağ gazetesinde yayınlandı. Sahibi bizim kuşağın ünlülerinden, Tercümancı Burhan Ayeri..
Ben de kestim sakladım.
"Mutlak lazım olacak" diye..
Oldu.. Burhan'ın anlattığı Ali Palabıyık, bir kere daha Şampiyonluk umudunu son maça taşıyan Fener'in Konyaspor maçına verildi.
Fener'in şampiyon olması için Başakşehir'in puan kaybı şart.. Onun hakemi de Fırat Aydınus!.
Her şey ancak Galatasaray yenilgisiyle mümkün.. Onun hakemi kim.. Görmediği penaltıyla Bayern'i Şampiyonlar Ligi finalinden eden, hele yurt içinde, hele nasıl eyyamcı olduğu bilinen Cüneyt Çakır!.
Bu üçü tesadüf mü sizce?.
Sadece tesadüf mü?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA