Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Muhteşem Kapanış!.

Haftalardır, pazar geceleri büyük keyifle izlediğim National Geografic dizisi var.
Geçen yıl Einstein ile başlayan ve bu yıl Picasso ile devam eder, Dramatik Belgesel serisinin ikincisi. Picasso'yu Antonio Banderas oynuyor.. (Kaçırmış sayılmazsınız.
Kanal, birinci bölümden başlayarak tekrarlar yayınlıyor, hafta içinde. Digi181) ..Ve tesadüfe bakar mısınız?.
İş Sanat, benim geçen yıl en çok ziyaret ettiğim, minnet ve şükran duyduğum sanat mabedim İş Sanat, salı gecesi sezonu neyle kapıyor dersiniz?.
Flamenko'nun yaşayan en büyük efsanelerinden Jose Antonio Ruiz'in "Picasso" gösterisi ile!..
Sahnede Picasso'yu bir başka Antonio yaşatıyor yani.
Uzun yıllar İspanya Ulusal Balesi'ne başkanlık eden, kariyeri boyunca çok sayıda ödüle layık görülen Jose Antonio Ruiz'in kurduğu topluluk, Picasso gösterisinin dünya prömiyerini 2001 yılında Uluslararası Granada Dans ve Müzik Festivali'nde yapmıştı.
17 yıldır sürüyor yani..
Jose Antonio Ruiz'in koreografisi, izleyiciyi İspanyol ressamın hayatının farklı dönemlerine doğru gezintiye çıkarıyor.
Gösteri, "Picasso Paisajes" (Picasso Manzaraları) ve "Flamenco Invocaciones" (Flamenko Tutkusu) başlıklı iki bölümden oluşuyor. İlk bölüm Picasso'nun resminin evrelerini anlatarak renklerin özü ve sembolizmi üzerine odaklanırken ikinci bölüm, Endülüs'ün ruhunu ve tutkusunu gitar, ritim ve vokaller eşliğinde yansıtıyor.
Biletler..
İş Sanat Ana Gişe - 0212 316 10 83
www.issanat.com.tr
Biletix.. 0216 556 98 00 www.biletix.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA