Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Alita!.

Bilim kurgu filmlerinde insan rolü oynayan çok robot görmüştüm.. İlk defa robot rolü oynayan bir insan gördüm, Alita'da.. Rosa Salazar diye ilk defa izlediğim bir genç kız..
İnsan eliyle yaratılmış mükemmel bir robot Alita.. Ama robot işte.. Her hareketi, her davranışı insan gibi.. Ama Rosa, o kocaman gözleri ve bakışlarını öyle kullanıyor ki, yapay olduğuna inandırıyor seyirciyi..
Son zamanlarda izlediğim en güzel bilim kurgu ve aksiyon filmi.. Hele 3 boyutlu İmax salon varsa civarınızda kaçırmayın mutlak..
Titanik, Avatar filmleriyle ünlü, 3 Oscarlı James Cameron'un senaryosunu yazıp yapımcılığını yüklendiği filmi, Robert Rodriguez de harika yönetmiş.
200 milyon dolara mal olan film, bir 9 kitaplık Japon Bilim Kurgu serisinden alınma. Yani devamı gelecek. Bence birincisinden başlasanız iyi edersiniz..
Hele de bu soğuk, karlı günler için, birebir!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA