Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fatih Terim’in Galatasaray’ı..

Fatih Hocamı çok seviyorum.. Önce bir Galatasaraylı ve bir Türk olarak, takımıma ve ülkeme yaşattığı büyük sevinç ve gurur için.. Yıl 2000.. Sonra sımsıkı bir aile dostu olarak.. Onun, hele eşi Fulya'nın hayatımdaki yeri çok çok önemli ve sımsıcaktır.
Baba Gündüz'den bu yana, Galatasaray'ı ne kadar çok sevdiğimi ise anlatmaya gerek yok..
Ama bu iki sevdiğimi, yani Fatih Terim'i ve Galatasaray'ı bir araya getiren "Fatih Terim'in Galatasarayı"nı sevmiyorum.
Fatih Hocam, Euro 2016 bozgunundan sonra, değişti.. Ya da bana öyle geliyor.. Türk futbolculardan adeta nefret edip, sahaya 11 yabancılı takım çıkarmasını ve onlarda ısrar etmesini, Türkleri adeta bilerek yok etmesini anlamama imkan yok..
Malatyaspor'a karşı sahaya çıkardığı takıma da dehşetle baktım.. Hiç olmazsa Kupa Maçlarında Türklere yer verirdi Fatih Hocam..
Ali Sami Yen'de bu defa Kupa'da da, o ruhsuzlar ordusu/ yabancılar lejyonunu sürdü sahaya..
En başta evladı manevileri, vazgeçilmezleri Belhanda ve Feghouli olmak üzere..
Kenara bakar mısınız?.
Selçuk İnan, Ahmet Çalık, Sinan Gümüş, Ömer Bayram, Ekrem Akbaba, Muğdat Çelik, Semih Kaya..
Bunların hangisini Şenol Hoca milli takıma şaşarsınız?. Türk milli takımında oynarlar, ama Türk oldukları için Galatasaray'da oynayamazlar.
Ya kenarda bile olmayanlar, oynattığı bir kaç maçta büyük ışık veren ve unutturulan gençler, Yunus ve Celil.. Bu ülkenin en iyi stoperlerinden biriyken sırf Türk olduğu için hem de ezeli rakibe bedava gönderilen Serdar Aziz.. Türk olduğu için serbest bırakılan Eren..
Malatya önünde futbolun "F"sini oynamadı Galatasaray.. Galibiyeti yüzde 100 üç golle birlikte Malatya kaçırdı..
"Çalışma kültürümüz uyuşmuyor" diye gönderdiği Serdar'ın yerine seçtiği yabancı Luyindama kendini attırdı. O ruhsuz, o sadece kendisi için ve canı istediği zaman oynayan, geri kalan zamanda sahada dolaşan Belhanda da attırmak için her şeyi yaptı ama, hakem ikinci kırmızıyı çıkarmadı, ya da çıkaramadı.
Gerek Fatih Hocam, gerekse Galatasaray'ı ve Belhanda'yı beğenen Levent Tüzemen kardeşimle, Florya'da bir odaya kapanıp maçı baş başa izlemeye hazırım. Görelim bakalım, Galatasaray ve Belhanda futbol diye ne oynamışlar..
Bırakın futbolun "F"sini, alfabenin "Yumuşak G"si bile yoktu sahada..
Bu cumartesi gene Ali Sami Yen'de gene Malatyaspor'la oynayacak Galatasaray..
Erol Bulut Hocam Malatya'yı gene böyle korkak oynatır, Adem Büyük gene futbol dışında her türlü pislik için sahaya çıkar, dökülen Aleksiç ve Ömer Şişmanoğlu gibiler gene bu kadar geç değiştirilirse, Galatasaray puan alabilir..
Yani..
Fatih Terim Galatasaray'ının alacağı sonuç, Malatya'ya bağlı, ruhsuzlar ordusuna değil..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA