Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tam da yazlık iki film!.

Tam da sıcak yaz günlerini, klimalı bir salonda rahat nefes alarak, (Ama nefesinizi kesecek sahnelere de hazır olarak) izleyeceğiniz iki aksiyon filmi..
Biri "Siyah Giyen Adamlar/ Küresel Tehdit!" Öteki "Anna!." Siz hele de aksiyon filmlerine ille de burun kıvıran dünya eleştirmenlerine bakmayın..
Gidin, görün ve hoşça, ama gerçekten hoşça vakit geçirin.
Anna yenisi..
Ben Luc Besson adını görünce koştum.
Avrupa sinemasının en iyi aksiyon yönetmenlerinden biridir. Onun adını taşıyan bir filmden memnun olmadan çıktığımı hatırlamıyorum.
Besson bu filminde bir kurgu harikası yaratmış.
Önce sonunu gösteriyor, anlattığı olayın, sonra oraya nasıl gelindiğini.. Böylece seyirciye durmadan "Vay be" dedirtiyor..
Anna, filmin kahramanı, CIA ve KGB'nin karşılıklı kullandığı bir duble kadın ajan.. Ötesini tahmin edin.
Anna'yı oynayan Rus manken Sasha Luss, hayata baleyle başlamış. Sakatlanınca manken, ordan da, mankenleri oynatmaya bayılan Luc Besson'a oyuncu olmuş. Aksiyon sahneleri müthiş bir koreografiyle düzenlenince, Sasha'nın bale devirleri çok işe yaramış. Kız har-i ka..
Tabii, KGB reislerinden birini oynayan Helen Mirren usta da harika..
Siyah Giyen Adamlar'da da, adı senet biri var..
Steven Spielberg, evet o, filmin 'Yürütücü Yapımcı'ları arasında..
Executive Producer..
Başrolde gene bir genç kız.. Tessa Thompson.. Genç yıldızlardan Chris Hemsworth ile paylaşıyor. İki usta, Liam Neeson ve Emma Thompson da enfes rol kesiyorlar.
Siyah Giyen Adamlar, eski filmleri izleyenler bilir, uzaydan gelen iyileri saklayan ve koruyan, kötülerle savaşan bir dünya gizli teşkilatı..
Bu filmde tehdit büyük, çünkü bu defa içlerinde bir hain var!.
İyi eğlenceler!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA