Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Geçen haftanın karnesi iyiydi

Geçen hafta boyunca bölgemize yönelik birçok yatırımın temel atma, açılış ve müjde haberleri sayfalarımızda yer aldı. Uzun yıllardır beklenilen stadımız, EXPO 2016 için kurumların elini taşın altına koyması, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yatırımları, geçen haftanın öne çıkan haberleriydi...
Haftaya 'Antalya'nın tarihi günü' manşetiyle başladık. 33 bin kapasiteli stadın Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç tarafından atılan temeli Sabah Akdeniz'de Pazartesi günü manşete çıktı.
Salı günü manşette bir uyarı haberi vardı. Antalya'da başlayan aşırı sıcakların 'evden hırsızlık' olaylarında her yıl olduğu gibi artışa yol açtığını 'Aşırı sıcaklar hırsıza yaradı' başlığıyla manşete çektik ve polisin 'Ne kadar sıcak olursa olsun kapınızı, pencerenizi hırsızlara davetiye çıkarırcasına açık bırakmayın' uyarısını kamuoyuna duyurduk.
Çarşamba gününün manşeti turizmden geldi. En büyük tur operatörlerinden TUI AG'nin Ceo'su Joussen'in Antalya turizminin olaylardan etkilenmediği yönündeki tespiti 'Turizm devinden Antalya'ya övgü' başlığıyla manşette yer buldu.
Gençlik Merkezi gönüllülerinin sınav salonlarını dolaşarak topladıkları kalem, bilgi ve kalemtıraşları köy okullarına bağışlama operasyonu, 'Sınav kalemleri köy okullarına' başlığıyla Perşembe günü Sabah Akdeniz'in manşetinde yer aldı. 8 bine yakın kırtasiye malzemesinin ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak olması, geçen haftanın yüz güldüren haberlerinden biriydi.
Antalya'da yapılacak EXPO 2016'ya hazırlık kapsamında kurumların açıkladığı yatırım taahhütleri 'EXPO için yatırım yağmuru başladığı' başlığı ve tüm ayrıntılarıyla Cuma gününün manşeti oldu.
Cumartesi gününün manşeti ise Burdur'dan geldi. Büğdüz Belediyesi'nin BAKA'nın Mali Destek Programı'ndan yararlanarak faaliyete geçirdiği büyük proje 'Burdur'un ilk güneş tarlası' başlığıyla haftanın en çok ilgi gören manşetlerinden biri oldu.
Pazar günü yine bölgemizi ilgilendiren önemli bir yatırımlar zinciri haberi vardı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun 15 yatırımın temelini atıp 3 tesisin açılışını yapması, 'Hamle yılında dev yatırımlar' başlığıyla haftanın son gününün manşetiydi.
Bugün yeni bir haftaya, yeni bir aya başlıyoruz...
Tüm okurlarımıza mutlu, sağlıklı ve başarılı günler, haftalar ve aylar diliyorum...
Sağlıcakla kalın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA