Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İzleyicinin yüreği ağzında

Yazla birlikte ekranlarda yapılan prototip değişikliği kimini memnun ederken, kimi izleyicileri de tedirgin etmekte. 'Gülbeyaz' ismiyle yazan okurumuz ise Show TV'nin Canım Babam dizisinden yana endişeli:
"Canım Babam dizisini büyük bir beğeni ve ilgiyle izliyorum. Oldukça kaliteli bir yapım; oyuncular iyi, senaryo iyi... Gelin görün ki, yayınlandığı kanal olan Show TV diziye gerekli özeni göstermiyor. Perşembe günü yayınlanan dizinin özetine, bölüm resimlerine ve fragmanına salı akşam üzerinden önce ulaşamıyoruz. Kanal ne yapmaya çalışıyor? Dizisi tutsun mu yoksa tutmasın mı istiyor? Böyle kaliteli bir yapımın arkasında duramayacaklarsa açık açık yapımcıyla konuşsunlar, yapımcı da diziyi başka bir kanala satsın.
Zaten reytingler yüzünden yüreğimiz ağzımızda dizi izlediğimiz bir zamanda kanalın bu derece hatalı davranması, diziyi bile bile uçuruma sürüklemekle eşdeğer. Perşembe günü; favori dizilerin sezon finali yapmasıyla biraz rahatladı ama kanal bu fırsatı değerlendiremiyor. Nerede ise fragmansız bölüm izliyoruz. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Dizi izlemeye korkar olduk, sevdiğimiz her dizi elimizden kayıp gidiyor. Kanal 'Nerede hata yapıyoruz?' demiyor mu, merak ediyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA