Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne zaman çekirdek çitleyecekler?

Başta talk show'lar olmak üzere stüdyo programlarına izleyici olarak katılan konukların durumu herkesin dikkatini çekiyor.
Özelikle Disko Kralı ve Pişşti'nin stüdyo izleyicileri pek ilginç. Benim gibi pek çok seyircinin programı bırakıp fondaki izleyicileri seyrettiklerinden haberdarım!
İşte köşemizin müdavimlerinden Aytaç Laledağı'nın izlenimleri:
"Merhaba Yüksel Bey, canlı yayınlanan talk show programlarında dikkatimi çeken bir konuya değinmek istiyorum. Okan Bayülgen'in sunduğu Disko Kralı'nda ve dün gece izlediğim Pişşti'de; stüdyoda oturan izleyiciler, sanki canlı yayına değil de, toplanıp güne gitmiş gibiler. Stüdyoda yanındakiyle muhabbet edenler mi istersiniz, cep telefonuyla mesaj gönderenler mi, elinde fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekenler mi, kameraya el sallayanlar mı, ne ararsanız var. Bir tek çekirdek çitlemedikleri kaldı, korkarım yakında o da olacak! Masanın etrafındaki konukları dinleyen yok, seyirciler kendi havasında yani. Merak ediyorum da bu durum sunucuyu ve konukları rahatsız etmiyor mu, ya da stüdyoların düzeni ve disiplininden sorumlu olan stüdyo şefleri bu durumun farkında değiller mi?"
Bu durum sunucuların, yönetmenlerin ve stüdyo şeflerinin de en büyük şikayet konusu. Ben talk show'cuların yerinde olsam bu izleyicileri gizlice kayda geçirir, o programda yayınlayıp dünya aleme rezil ederdim... Yok vazgeçtim. Ne şekilde olursa olsun televizyonda görünmek isteyenlere gün doğar, öyle değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA