Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kuaföre ayıp ettiler

Tutku Deniz adlı okurumuz, Bana Her Şey Yakışır yarışmasında kuaförlere reva görülen kötü muameleden rahatsız:
"Merhaba Yüksel Bey, ben 21 yaşındayım. Üniversitede okuyorum. Zamanım kaldıkça Kanal D'deki Bana Her Şey Yakışır programını izliyorum. Açıkçası bazı şeyler beni çok rahatsız ediyor. Öncelikle yarışmayı seslendiren beyefendinin sözleri birazcık değiştirilirse harika olur. Çünkü her gün yarışmacılara aynı sözleri söylüyor, yalnızca isimler değişiyor.
Bir de yarışmadaki videolar çok ilginç... Yarışmadan alınan farklı konuşmalar, farklı görüntülerle birleşiyor, dramatik bir müzikle yayınlanıyor. Ee, biz de ne olduğunu merak edip bunun hakkında tartışıyoruz. İlginç... En önemlisi de şu; iki hafta önce salı günü yarışan yarışmacı, Nevin Koç, gittiği kuaföre gerçekten çok ayıp etti.
Bu yarışmada kuaförü beğenmeyen, yarıda bırakıp çıkan çok kişi gördüm. Ama bu kadarına da pes doğrusu! Nevin Hanım'a da saygısızlık etmek istemem ama 43 yaşında olmasına rağmen bunu yapması beni şaşırttı.
O kuaför eminim yıllardır bu işin içindedir ve kuaför olmak o kadar da kolay değildir. Yarışmacının ona bu kadar yüklenmesi ve hakaretler etmesi gerçekten ayıp oldu. Eğer yayınlarsanız çok mutlu olurum, teşekkürler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA