Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yahşi bir rica

Yurt Dışından, hatta dünyanın en uzak köşelerinden okur mesajı almak beni nasıl mutlu ediyor, bilemezsiniz.
Kilometrelerce uzaktan bile günü gününe takip edilmek, son derece gurur verici. Azeri okurumuz Aysel Memmedova da pek çok Azeri kardeşim gibi köşemizin müdavimlerindenmiş. Yazısının noktasına, virgülüne dokunmadım ki, Azerice'nin o eşsiz melodisini bozmayayım diye... İşte harika bir üslupla kaleme alınmış o sıcacık mektup:
"Merhaba, şu an Azerbaycanda gecenin 2si, ama yatmadan önce size 1mail atmaq istedim. Öncelikle biz de sizin yazılarınızı takip ediyoruz ve bazen bizim de duygularımıza tercuman oluyorsunuz, bunun için çok teşekkür ederiz. Benim sizden ricam, Engin Akyureye (Engin Akyürek) köşenizde yer vermeniz, bu yazıyla. Biliyorum gün erzinde size 100lerle mail geliyor ama sizden ricamız köşenizde bize de yer ayırın. Engin Akyureyi Azerbaycan seyircisi bu dizide tanıdı ve çok sevdi. Müthiş yetenekli 1 Oyuncu, Bizce Turkiyeni en iyi temsil edecek insanların başında geliyor.
Onu Azerbaycanda görmek çok isteriz. Mutluluk duyarız. Bilsin ki Azeri seyircisi hep arkasında olacak, başarılarının devamını bekliyoruz. Ama itiraf edelim, Adamın magazinde olmamasından da şikayetciyiz.
Eyer sou biznes deysen, illa göz önünde olacaksın! Çok teşekkür ederiz size, lütfen kırmayın bizi."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA