Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Feller sizlere ömür

Geçen haftaki Kurtlar Vadisi yazımda belirtmiştim. "Sakallı Polat'ı yeniden sinekkaydı görürseniz, anlayın ki Feller'i öldürmüştür" demiştim. Zira Polat, Feller'in canını alana kadar sakallarını kesmeyeceğini söylemişti. Gelecek bölümün fragmanı gösterilirken bir de baktım ki Polat sakallarını kesmiş.
Diyeceğim o ki, dizinin fanatikleri gönül rahatlığıyla helva kavurmaya başlayabilir!
Vadi bu hafta da Ortadoğu ve Kuzey Irak politikaları üzerine iri laflar etti. Başbakan, Kuzey Irak temsilcisinden bilgi alırken, temsilci şöyle dedi: "Suriye ile uğraştığımız için örgütün Suriye kanadı eylemlerini artırdı..." (Daha 3 gün önce PKK'nın bölge sorumlularından Suriye uyruklu Bahoz "İsterse 50 sivil ölsün, fark etmez, yeter ki bir polisi öldürün" dememiş miydi, kayıtlara geçen telsiz mesajında? Alın size bir 'Kurt öngörüsü' daha...)
Temsilci, Suriye'de kimliksiz yaşayan 6 bin kişiden de söz etti. Başbakan, "Biz şimdi onlara Türk pasaportu versek ne olur?" diye sorunca, temsilcinin gözleri faltaşı gibi açıldı: "Bütün dünya Osmanlı hortluyor diye ayağa kalkar..." Başbakan omuz silkti: "Varsın, kalksın... Her gün bir başka mazeretle ortalık karışmıyor mu zaten?" Türkiye'nin, Suriye'ye gösterdiği aşırı hassasiyetin sebebini çözmek için bir kez daha 'Kurtlar Vadisi dekoderi' devreye girmişti... Sohbet sırasındaki en önemli mesaj ise yine Başbakan'dan geldi: "Türkler ile Kürtler ne zaman bir olsa, cihan devleti haline geldiler!"
Bu arada Polat ile Memati arasında, Salacak'taki Kızkulesi manzaralı ünlü bankın üzerinde geçen 'kaynata muhabbeti' çok eğlenceliydi. Polat'ın bir kez daha Elif'i anmak için o bankta oturması ise belediyeyi telaşlandırmış olmalı.
Malum, dizinin fanatikleri, iki yıl önce Polat, Elif'in hatıraları ile vedalaştıktan sonra, anı olsun diye o bankı, söküp götürmüşlerdi de o yüzden diyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA