Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Emir niye canavar oldu?

Okurumuz Özlem Kara da yerli dizilerdeki gereksiz şiddet sahnelerinden yaka silkenlerden:
"Büyük bir zevkle izlediğim dizilerden biri de Adını Feriha Koydum. İlk bölümden beri her hafta ne olucak diye iple çekiyorum, fragmanları heyecanla takip ediyorum. Sevmemin bir nedeni de; senaristlerin bizi devamlı şaşırtmaları. Her bölümde Feriha'nın yalanı ortaya çıkacak diye bekledik. 28'inci bölümde bu gerçekleşti. Emir ile Feriha'nın aşkı çok güzel ancak oyuncular birbirine soğuk davranıyor. Sanki ikisi de özel hayatlarındaki, özel kişilerden çekiniyorlar gibi. Bu bize yansıyor.
Bu arada 28'inci bölümde beyaz atlı prens Emir'i; resmen kaba saba, sevgilisini dövmeye kalkan, aşağılayan berbat bir genç gibi gösterdiler. Bu ülkede kadına şiddet fazlasıyla var. Yakında bu diziden de (eğer Emir birkaç bölüm daha böyle davranmaya devam ederse) midem bulanacak. Sevgilisine dokunmaya kıyamayan Emir'i canavar yaptılar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA