Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yokuş aşağı vurdurmak

Beyaz havasını bulunca ortaya enfes bir şov programı çıkıyor ama havaya giremezse ı-ıh!..
İstediğin kadar yokuş aşağı vurdur, program bir türlü çalışmıyor.
Sezonun ilk programı kötü değildi ama damaklarda fazla bir lezzet de bırakmadı. Beyaz da, konukları da heyecanlı ve tedirgindi... Beyaz, her sezonun ilk programında sanki ilk kez canlı yayına çıkıyormuşçasına heyecanlanır. Ama bu asla kınanacak, yadırganacak bir durum olmamalı. Zira Beyaz asıl heyecanlanmadığı gün biter.
Bence bu programı 16 yıldır büyük bir keyifle izlememize sebep olan da Beyaz'ın o doğal heyecanıdır.
Ama bu kez konukları da en az onun kadar heyecanlı ve tutuktu. Özellikle İffet dizisinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Deniz Çakır pek ürkekti. Tahminim, tecavüz sahnesinin üzerinde fazla zıplanmayacağına dair yapımcılardan garanti almışlardı. Ama buna rağmen diken üstünde oturur gibiydiler. Beyaz da zaten malum konunun etrafında bir iki nafile tur atmaktan öteye gitmedi.
Dekor tamamen değişmiş, Beyaz, stüdyosunun üzerine kaçak kat çıkmıştı. Ama o merdivenli teras sadece iki dakikalık açılış için kullanılacaksa, paraya da, emeğe de yazık. Stüdyoda Beyaz'ın yeni dekoru için "Beyaz Saray" esprisini yapanlar da oldu. Demek ki oraya bir de oral ofis kurmak şart! (Merak etmeyin, "r"leri telaffuz edemeyen Beyazıt kardeşim, doğrusunu söyleyecektir!)
Hüsmen ve Psikopat tiplemelerini yeniden görmek güzeldi de 'At Gözlüğü' köşesinin metinleri biraz zayıf kalmış gibiydi.
Beyaz Show'u izlemeyip uykuya dalanların, yakınları tarafından fotoğraflarıyla teşhir edildiği 'İşpikçi' bölümü de beklendiği kadar büyük bir cazibe oluşturmadı.
Beyaz, talihsiz bir ailenin serüvenlerini ve program bittikten sonra konuklarının arkasından izleyicilerle dedikodu yapacağı 'Gıybet' bölümünü de nedense ekrana getirmedi. (Belki haftaya saklamıştır)
Son reklamın ardından geri dönüşte sadece kapanış jeneriğinin yayınlanması ise o saate kadar uykusuz kalıp neşeli bir final bekleyen izleyicileri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.
Ama bu ufak tefek eksiklikler benim gibi Beyaz Show müptelalarını, bu kış da onu izlemekten alıkoyamayacaktır. Eminim ki Beyaz, istim tuttuktan sonra yine burnumuzu ekrana yapıştıracaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA