Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okurdan destek

Geçen hafta Kartepe deniz otobüsüne yapılan baskını haberleştiren bazı televizyon ve gazetelerin, gemi personelinin güvenliğini tehlikeye atacak türde haber yaptıklarını dile getirmiştim.
Bu şikayetime okurlardan büyük destek geldi. Sayın Cemile Yaman da bu fikrimi paylaşanlardan:
"Onları Kim Koruyacak? başlıklı yazınızı okurken sonunda medyadan biri bunu fark etti dedim içimden.. Bunun için öncelikle teşekkür ederim. Ne yazık ki bunun gibi örnekler ne ilk ne de son olacak galiba. 24 şehidimizin ardından PKK'nın gizlendiği dağlara operasyon düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri'nin haberini yapan Kanal D haberdeki bir muhabir oradan canlı yayına bağlanıyor. Eline haritayı almış aynen şu kelimeleri sarfediyor: 'Askerlerimiz şu an şu noktada, bu noktadan şuraya geçecekler ve sırasıyla buraları vuracaklar!' Ekranın karşısında resmen dondum kaldım. Ne yani? 'Gelin biz buradayız' mı demek istiyorlar?
Ben de bu konuya kayıtsız kalamadım. Umarım yalnız değilizdir..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA